Kaipaatko uutuusviiniä suosikkiviiniesi joukkoon? Viiniposti suosittelee joka kuukausi Alkon uutuusviinit juuri sinulle! Elokuun uutuutena kansainvälisen viinimerkin Tussock Jumperin punaviini.

Tussock Jumper Touriga Aragonez

Tussock Jumper Touriga Nacional

Aurinkoisessa Alentejossa Portugalin ylpeys Touriga Nacional ja Tempranillonakin tunnettu Aragonez nauttivat magnesiumpitoisesta savi- ja liuskekivisestä maaperästä. Rypäleet kypsyvät jo varhain syksyllä eteläisen Portugalin lämmössä, ja ne poimitaan yön viileyden turvin herkkää rypälemehua suojellen. Puolet viineistä on saanut kypsyä ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä ennen huolellista blendausta ja pullotusta.

Täyteläisen rubiininpunainen viini tuoksuu hieman salaperäisesti kypsille hedelmille kuten luumulle, kirsikoille ja vadelmille. Suussa hedelmäisyys täydentyy paprikalla ja lakritsilla sekä miedolla paahteisuudella. Maltilliset hapot sekä kypsät tanniinit saavat suun kostumaan miellyttävästi. Suun myötäinen kokonaisuus sopii sellaisenaan nautittavaksi, mutta komppaa mainiosti rasvaisia makkaroita, grilliribsejä, haudutettuja lihapatoja ja tuhtia pizzaa.

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa! Lataa Tussoc Jumper AR App ja etiketin eläimet kertovat viineistä laajennetussa todellisuudessa! Katso ohjeet täältä!

10,98 €/0.75l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.