Valikoimamme kasvaa elokuussa jopa viidellä uudella viinillä. Kokeile ja löydä uusia suosikkejasi!

Zenato Lugana Brut Metodo Classico

Klassisella metodilla valmistettu tasapainoinen ja maukas kuohuviini. Kevyen päärynäinen ja omenainen makumaailma yhdistettynä miellyttävään hapokkuuteen. Puhdasarominen kuohuva joka sopii erityisen hyvin aperitiiviksi tai lähes kaikkien ruokien kumppaniksi.

Tilaa tästä

Zenato Alanera

Zenaton mielenkiintoinen uutuus!

Tämän viinin maku on kirsikkainen ja taustalla löytyy sopivaa mausteisuutta. Pehmeät tanniinit sekä raikas hapokkuus. Osa rypäleistä on kuivatettu ennen käymistä sopivan aromin saavuttamiseksi.

Viini sopii yhteen punaisen lihan, ragun sekä juustojen kanssa.

Tilaa tästä

Zenato Lugana Riserva

Nousevan Luganan alueen pitkään kypsytetty helmi. Viini, jonka Sergio Zenato halusi signeerata omalla nimellään.

Tässä kullankeltaisessa ja täyteläisessä viinissä on hienostunut maku, jossa on havaittavissa trooppisten hedelmien ja vaniljan aromeja. Jälkimaku on pitkä. Viini sopii yhteen juustojen ja kalaruokien kanssa. Kestää myös upeasti tuhdimpaakin ruokaa, parhaimmillaan maa-artisokan seurassa!

Tilaa tästä

Només Garnatxa Blanca

Puhdas lajikeviini valkoisesta Garnatxasta. Yli viisikymmenvuotiaat köynnökset antavat persoonallista, mineraalista ja upean kompleksista viiniä.

Puhtaan hedelmäisiin aromeihin kätkeytyy mausteisuutta. Huikean persoonallisen viinin salaisuus piilee vanhoissa köynnöksissä, jotka tuottavat konsentroituneita ja voimakkaita rypäleitä. Tasapainoinen, raikas ja kehittyvä viini.

Tilaa tästä

Trivento Golden Reserve Syrah

Uutuustuote Argentiinan menestyksekkäältä Triventolta!

Kolme tuulta (”tri vento”) nimiltään Polar, Zonda ja Sudestada puhaltavat Argentiinan Mendozan karuilla ja aurinkoisilla viinitarhoilla, joista Syrah poimitaan käsin maaliskuun lopussa. Kypsytetty 12 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä ja toiset 12kk pulloissa ennen myyntiin laskua.

Syvän purppuranpunainen viini tuoksuu runsaan aromikkaalle: kypsää luumua, kirsikkaa, mustikkaa ja suklaata terävöittävät neilikka ja pippuri sekä paahteinen kahvi. Suussa täyteläinen, kuiva mutta mehukas, kypsää hedelmäisyyttä tasapainottavat ryhdikäs hapokkuus ja pehmeät tanniinit. Jälkimaku on savuinen ja aavistuksen vaniljainen.

Triventon Golden Reserve Syrah sopii voimakkaille paahdetuille ja grillatuille liharuoille – myös mausteisille – sekä koville kypsytetyille juustoille. Hieno uutuus täyteläisten ja voimakkaiden viinien ystävälle!

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.