Kalifornialainen viinintekijä Margaret Leonard sai inspiraationsa Adorada Rosé viiniin kauniista ja hyvän tuoksuisista hajuvesipulloista. Tämä uutuus erottuukin edukseen Alkon hyllyillä. Adorada Rosé on ihastuttavan aromaattinen tyylikkäässä, käsin vahalla sinetöidyssä pakkauksessa.

Tämä puolikuiva viini on keskihapokas, kukkainen, hedelmäinen ja metsämansikkainen. Hyvin viilennettynä erinomainen nautiskelujuoma ja oiva kumppani salaattien, kasvisruokien, vaalean kalan, rapujen tai vadelmien seurana. Löydä viini Alkosta 14,90€/75cl.

Adorada Rosé sopii moneen tilanteeseen nautittavaksi ja miksi pulloa ei hyödyntäisi käytön jälkeen vaikka sisustuksessa. Inspiroi Adorada sinua sitten muodissa, sisustuksessa, ruoanlaitossa tai ystävien kanssa illanviettoon, niin toivotamme ihania herkutteluhetkiä!


Kuvat: Adorada Instagram

Margaret Leonard on valikoinut viiniin joukon erityisen aromaattisia, toisiaan täydentäviä lajikkeita: Pinot Gris, Gewürztraminer, Zinfandel, Moscato, Colombard, Chenin Blanc ja Petite Syrah… Margaretin huolellisen työn tulos on herkkä, aromikas ja suunmyötäinen viini, jonka nimi viittaa osuvasti ihailun kohteeseen. (adorada = ihailtu, palvottu)


Kuvassa: Margaret Leonard

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.