Sanotaan, että riista maistuu sille mitä syö: metsäiset ja maanläheiset elementit myös viineissä viimeistelevät kokonaisuuden. Aromeja tärkeämpää on kuitenkin viinin rakenne. Viiniposti valitsi K-Ruoan hirviresepteille syksyn pimeneviin iltoihin sopivat hirviviinit. Kurkkaa K-Ruoan hirvireseptit täältä ja nappaa alta viinisuositukset!

Coto de Imaz Gran Reserva

Kehittynyt ja moniulotteinen Gran Reserva Riojan kuuluisalta El Cotolta, joka on yksi Riojan johtavista tuottajista! Tiileen vivahtava väri kertoo pitkästä tammi- ja pullokypsytyksestä ja moniulotteiset aromit vahvistavat vaikutelman: kirsikoiden ja yrttien lisäksi mukana on kuivattuja marjoja, nahkaa ja tammen paahteisuutta. Suussa täyteläinen, kuiva ja hapokas mutta pehmeä, tanniinit ovat kypsät ja kehittyneet. Parita tämä upeus hirviruokien kanssa tai muiden liharuokien. K-Ruoan Lempeä hirvipata sekä Hirvipaisti sopivat loistavasti viinin kylkeen!

 

24,99 €/0.75l

Tilaa tästä

Tommasi Ripasso Valpolicella

Tommasi Ripasso Valpolicella

Tämä ”amaronen pikkuveli” on roteva ja särmikäs, rustiikkinen seuralainen voimakkaille liharuoille ja juustoille sekä lämmintunnelmaiseen illanviettoon! Hirviruoille sopiva tummanpuhuva, syvänvarinen viini tuoksuu rehevän aromikkaalle: kirsikkaa, hapankirsikkaa sekä luumua seuraavat makea mausteisuus, kuivatut karpalot, rusina sekä maanläheinen paahteisuus. Suussa kuiva, täyteläinen, roteva, kypsän tanniininen ja pitkä. Kokeile viiniä K-Ruoan Hirviwallenberg reseptin kanssa.

19,98 €/0.75l

Tilaa tästä

Birds of Paradise Organic on roteva punaisen lihan ja laatumakkaran kaveri

Birds of Paradise Organic

Birds of Paradise Organic on voimakkaan täyteläinen luomupunaviini. Maussa on herukkaisuutta, tummaa kirsikkaa ja kevyttä tammisuutta. Sopii erinomaisesti erilaisille vahvan punaviinin rinnalleen vaativille liharuoille. Parita viini esimerkiksi K-Ruoan Syksyn lihapadan tai Kermaisen saksanhirvikäristyksen kanssa.

13,30 €/0.75l

Tilaa tästä

Bonterra Zinfandel

Bonterra Zinfandel on erittäin hienostunut punaviini parhaimpien liharuokien seuraksi. Kevyen lakritsisessa ja mustapippurisessa viinissä on runsasta täyteläisyyttä, mutta samalla suura hivelevää pehmeyttä. Bonterra Zinfandel sopii hyvin K-Ruoan Pekonisen hirvipadan kanssa.

16,99 €/0.75l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.