Kendermanns Grauburgunder on laadukas Pinot Gris Saksan maineikkaalta Pfalzin viinialueelta. Grauburgunder, jota italialaiset kutsuvat nimellä Pinot Grigio ja ranskalaiset Pinot Gris, on täyteläinen ja aromikas rypäle. Pfalzin aurinkoinen ilmasto ja vahva maaperä luovat otolliset olosuhteet luonteikkaalle ja elegantille valkoviinille, josta löydät häivähdyksen päärynää, hunajaa ja mantelia. Kendermanns Grauburgunder sopii jokaisen kala- tai kasvisruokia rakastavan kotikokin pöytään.

Valmista Kendermanns Grauburgunderin kumppaniksi maukas prosciuttosalaatti – täydellinen kumppani elegantille valkoviinille!

Kendermanns Grauburgunder sopii niin kalalle kuin kasviruoille

Kendermanns Grauburgunder Dry 2017 hanapakkaus

Vaalean vihertävänkeltainen viini tuoksuu vienon kukkaiselle, vaaleille hedelmille kuten päärynälle ja hunajamelonille sekä aavistuksen manteliselle. Suussa kuiva, keveän kukkainen ja tuoreen hedelmäinen. Maussa toistuvat tuoksun aromit, runsas hapokkuus raikastaa tuoretta hedelmäisyyttä entisestään ja loppumaussa häivähtää mineraalisuus ja persikan kivi.

Viini on oivallinen kevyt seurusteluviini, mutta sopii hyvin keveille kasvis- ja kalaruoille kestäen myös hieman mausteisuutta. Pakkauskoko on oivallinen monikäyttöiselle viinille, joka sopii vaikkapa kesäiseen tarjoilupöytään suurellekin joukolle, ja säilyy suljentatyyppinsä ansiosta useita viikkoja.

36,69 €/0.75l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.