Kesäkuu tuo mukanaan ihania uutuuksia Alkoon: Klassikkotuottaja Louis Latourin uusin valkoviini puolikkaassa pullossa, argentiinalaista rotevaa grillipunkkua, uusi italialainen tuottaja Canneto, Pinha “käpyviini” hanapakkauksessa ja muutama muu herkku!

Louis Latour Bourgogne Chardonnay 2019

Maison Louis Latourin Bourgogne Chardonnay on tyylinäyte siitä, mihin jalot Chardonnay-rypäleet kykenevät alueen kuuluisilla kimmeridgilaisilla kalkkikivirinteillä. Viini on eloisa, puhdas ja raikas. Hyvin tasapainotettu.

Ranska

10,00 €/0,375 l

Tulossa kesäkuussa 2021 Alkoihin

Septima Tierra Los Chacayes Malbec

Argentiinalainen 100 % Malbec on roteva ja voimakas grilliruokien viinipari. Viinitarha sijaitsee 1200 metrin korkeudessa ja viiniä on kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyrissä.

Argentiina

14,95 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Canneto Rosso di Montepulciano

Raikas, hieman mausteinen punaviini Italiasta leikkeleille, pastoille ja vaaleille lihoille.

LUOMU, VEGAANI

Italia

17,92 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Prunotto Mompertone

Mompertone on uniikki viini, siinä on 60 % alueelle tyypillistä Barberaa ja 40 % Syrah-rypälettä. Rypäleet tulevat Callianossa sijaitsevilta tarhoilta, jotka ovat yli 300 metrin korkeudessa. Viini on melko täyteläinen ja runsaan hedelmäinen, luumun ja kirsikan sävyttämä, taustalla myös mausteisuutta ja kahvia.

Italia

18,98 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Chiara Condello Sangiovese Predappio

Predappio on pieni kylä Emilia Romagnan sydämessä, Adrian meren ja Apenniinien suojassa. Chiara Condello valmistaa viinejä perheen omistaman tilan valikoiduilta ja luomuviljellyiltä tarhoilta. Alueen kauniilla kukkiloilla villjellään pääosin Sangiovesea jota kutsutaan paikallisesti myös Sangioveto dal Cannello Piccolo. Tällä lajilla on tyypillisesti pienemmät tertut ja rypäleillä paksummat kuoret, mikä tekee viinien mausta tiiviitä ja aromikkaita.

Italia

19,99 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Pinha Ribeiro Santo hanapakkaus

Ribeiro Santon tilan Pinha “käpyviini” saatavilla hanapakkauksessa! Supersuositun Pinha Reservan tavoin perus Pinha on tyypillinen Dãon blendi, jossa aistii tummien marjojen lisäksi yrttisyyttä. Keskitäyteläinen, miellyttävän hapokas ja kevyen mausteinen viini on täydellinen asiakkaille, jotka haluat viiniin hedelmäisyyttä, rakennetta ja makua, mutta eivät jäännössokeria.

VEGAANI

Portugali

35,99 €/3.0l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram