Kaikki alkoi Pingo-koirasta…

Eräänä päivänä viinintekijä João P. Ramoksen Pingo-koira karkasi. Huolissaan hän lähti etsimään ystäväänsä. Kun hän lopulta löysi koiransa, olivat he kilometrien päässä kotoa. Häntä heiluen Pingo haisteli ja tutki maata kaivaen innoissaan isoa kuoppaa. Ramos kiinnostui koiran puuhista sekä soraisesta maaperästä, jota koira roiskutti ympärilleen. Kuiva ja karhea maa osoittautui olevan mitä parhainta Syrah-rypäleen viljelemiseen. Näin alkoi tarina Smart Dog -viinistä.

Koiranpäivänä juhlistetaan ihmisen parasta kaveria – sitä omaa pörröistä koirakaveria! Smart Dog -viini on hauska lisä Koiranpäivän juhlallisuuksiin. Kutsu siis ystävät, ja koiraystävät, koolle ja kippistelkää alkavalle keväälle!

Tutustu Kennelliiton sivuilla tarkemmin Koiranpäivään.

Smart Dog

Smart Dog Syrah Trincadeira 2017 hanapakkaus

Keskitäyteläinen ja aromikas viini, jossa hyvä hedelmäisyys ja hivenen lakritsaa. Tämä viini sopii erinomaisesti muhkeille lihapadoille ja yrttisille liha- ja riistaruoille.

Portugalin Alentejon lämmössä Syrah ja Trincadeira –rypäleet kehittävät runsaan sokeripitoisuuden ja runsaat tummanmarjaiset aromit. Intensiivisen rubiininpunainen viini tuoksuu rehevän marjaisalle. Luumua ja mustia marjoja sävyttää terhakka mausteisuus. Suussa pyöreän hedelmäinen, keskitäyteläinen keskitanniininen, kirsikkahilloinen, mehukas ja mausteinen.

33,99 €/3.0 l

Portugali

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram