Vappuna pannaan vappukukka rintaan, kierretään serpentiinit kaulaan ja ostetaan vappupalloja ja -huiskia. Koko kansa juhlii kevään tuloa! Hei rullaati, rullaati…

Mutta millä juomalla sitä kilistelisi kevättä ja alkavaa kesää? Viiniposti kokosi yhteen vappujuomat, jotka nostattavat tunnelman kattoon! Juhli vappua ja alkavaa kevättä näillä raikkailla vappukuohuviineillä!

Villa Conchi sopii erityisen hyvin aperitiiviksi ja kevyille kalaruoille

Villa Conchi Cava Brut

Nosta malja vapulle Villa Conchilla! Pieni määrä Chardonnayta tuo eleganttiutta tähän hedelmäisen raikkaaseen, kultaan vivahtavaan cavaan. Jälkimaussa on aavistus paahteisuutta. Villa Conchi sopii erityisen hyvin aperitiiviksi ja kevyille kalaruoille.

11,49 €/0.75l

Tilaa tästä

Gancia Asti Dolce on Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini

Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin makea kuohuviini! Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 asetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

12,23 €/0.75l

Tilaa tästä

Perelada Reserva Cava Brut

Perelada Reserva Cava Brut

Kevättä, tulevaa kesää ja etenkin vappua on ihana juhlia herkkulisten kuohuvien siivittämänä. Pereladan Cava Brutin maku on kuiva ja melko runsas, jossa on havaittavissa paahteisia ja sitruunaisia sävyjä. Viinin kermaiset kuplat sopii erinomaisesti yhteen tapaksien ja salaattien kanssa. Perelada sopii tietysti myös aperitiiviksi ja seurustelujuomaksi – vappu täältä tullaan!

10,99 €/0.75l

Tilaa tästä

Romeo Bellini

Vappuna syödään herkullisia brunsseja ja nautitaan piknikeistä! Romeo Bellini on brunssin ja piknikin klassikkoaperitiivi, joka valmistetaan kuohuviinistä ja persikoista. Juoma on ihanan pirskahteleva ja makean raikas. Tarjoile tämä kaunokainen samppanjalasissa!

Tilaa tästä

Black Tower ICE

Black Tower Ice Medium Dry

Vappuun raikas kuohuva? Black Tower Ice on 100% luomuviini, joka sopii myös vegaaneille! Tämä viini on makeahko, herttaisen hedelmäinen ja keveä. Nuorekas tuote on suunniteltu viilennettäväksi jäillä. Poks ja hyvää vappua!

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram