Baluarte Rosado

Viileä, vaalea ja viaton – Baluarte Rosado

Kun Navarran muhkeiden Garnacha-rypäleiden mehun ei anneta maseroitua tummanväristen kuoriensa kanssa, vaan mehu valutetaan sangrado (suomeksi veren vuodatus) -menetelmällä rikkoutuneista rypäleistä käymään omassa astiassaan, tuloksena on hennon vaaleanpunainen, kepeä ja vienoarominen rosado-viini.

Viini kuuluu leppoisaan kesäiltaan niin kuin sauna järven rantaan – se ilahduttaa viilennettynä sellaisenaan, mutta toimii hyvin esimerkiksi tapasten, vaaleiden risottojen tai valkoisen parsan kumppanina!

9,99 €/0.75l

Espanja

Alkon verkkokauppa

Calvet Rosé d’Anjou

Lempeä kumppani, joka suvaitsee myös pientä kipakkuutta – Calvet Rosé d’Anjou

Tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva raikkaan hapokas roseeuutuus!

Takuuvarma viini kesän grillijuhliin, sopii niin salaateille kuin burgereille. Tasapainoinen viini, jonka maussa voi aistia vadelmaa ja kirsikkaa.

10,90 €/0.75l

Ranska

Alkon verkkokauppa

Manon

Naisvoimaa magnum koossa – Manon

Naisvoimaa!

Viini saa nimensä naiselta, joka taisteli vapauden puolesta Ranskan vallankumouksessa. Magnum-pullon upea design sekä maistuva sisältö eivät jää noteeraamatta!

Kirkas lohenpunainen viini tuoksuu valkoisille kukille, persikoille ja metsämansikoille. Suussa kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, runsasarominen ja kestävä.

Manon on monipuolinen rose, joka sopii niin aperitiiviksi ja seurusteluun kuin tomaattiruokien, kasvisgratiinien, lämpimien voileipien sekä runsaanmakuisten kala- ja kanaruokien kanssa.

31,99 €/1.5l

Ranska

Alkon verkkokauppa

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram