Muista kaikkia elämäsi upeita naisia! Naistenpäivää vietetään 8. päivä maaliskuuta. Samppanja on tähänkin juhlaan mitä mainioin lahja, sillä se tuo päivään aivan erityistä kuplintaa ja nostattaa hymyn huulille. Valitsimme vaihtoehtoisesti myös roseviinin, joka sopii loistavasti naisten juhlimiselle. Katso alta parhaat naistenpäivä viinit.

Gancia Rosé Brut

Gancia Rosé Brut

Kun kaipaat kuplilta kaunista väriä sekä rakennetta…

Gancia Rosé on kauniin ruusunmarjan punainen kuohuviini, jonka kutsuvat aromit muistuttavat ruusuja sekä kirsikoita. Suussa viini on kuiva, keskihapokas ja runsaasti mutta elegantisti kupliva. Marjaisat ja hedelmäiset aromit jatkavat, jättäen suuhun raikkaan, miellyttävän mansikkaisen muiston.

Rajoitetun kuorikontaktin ansiosta rypälemehu imee itseensä hiukan paitsi kuorien väriä, myös aromeja sekä rakennetta. Tämä lisää viinin suutuntumaa ja ulottuvuuksia ruokien yhdistelyyn.

Tilaa tästä

Duval-Leroy Femme Grand Cru Champagne Brut

Duval-Leroy Femme Grand Cru Champagne Brut

Duval- Leroyn Femme de Champagne Grand Cru on kunnianosoitus naisille. Elegantti ja hienostuneen paahteinen samppanja on kahden vahvan ja innovatiivisen naisen, talon johtajan Carole Duval-Leroyn ja kellarimestari Sandrine Logetten yhteistyön taidonnäyte.

Kullankeltainen väri kertoo pitkästä kypsytyksestä, tuoksu on tulvillaan kypsiä hedelmiä ja hasselpähkinöitä. Eloisat pienet kuplat ja tuntuva mineraalisuus säestävät kukkaisia ja kypsän hedelmäisiä aromeita. Nauti sellaisenaan tai vaikka äyriäisten kumppanina.

Tilaa tästä

Adobe Reserva Rosé

Adobe Reserva Rosé

Luomurose saapuu Chilen lämpimästä Rapel-joen laaksosta, jota vuoristojonot suojelevat, niin idässä kuin lännessäkin. Syrah, Merlot ja Cabernet Sauvignon saavuttavat kuivassa ja aurinkoisessa laaksossa optimaalisen kypsyyden tuoden herkullisen mehukkaita ja kypsän marjaisia aromeja.

Kauniin vaaleanpunainen viini tuoksuu makean marjaiselle. Maku on tulvillaan mansikkaa, vadelmaa ja pirteän hapokkuuden ansiosta viini on samalla, sekä mehukas, että raikas. Kuiva ja keskitäyteläinen Rosé on suoraviivainen ja tasapainoinen kokonaisuus, joka maistuu sellaisenaan hyvin viilennettynä, sushin, salaattien tai kinkkupiiraan kanssa.

Emiliana on viinitalo, joka vaalii luonnonmukaisuutta käyttäen mm. viinikasvia sekä maaperää kunnioittavia vaihtoehtoisia tuholaisentorjuntakeinoja. He uskovat, että kestävän kehityksen keinoin myös itse viini on lopulta paremmin tasapainossa, luonnollisempaa sekä aidompaa.

Tilaa tästä

Engel Crémant d'Alsace Chardonnay Brut

Engel Crémant d’Alsace Chardonnay Brut

Engel Cremant d´Alsace Chardonnay Brut on upea luomu Cremant Alsacesta uudessa kauniissa pullossa.

Aromeiltaan varsin hillitty ja hedelmäinen tuoksu tuo esiin kauniisti omenan ja persikan. Maku on kuiva ja tuo esiin selvästi kypsän omenan ja on tyylittään miellyttävän eloisa. Hienostunut paahteisuus kruunaa makuelämyksen.

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.