TOP 4 isänpäivä viinit – muista isää laadukkaalla viinillä!

Isänpäivää vietetään meillä marraskuun toisena sunnuntaina. Muista isääsi tänä vuonna juhlaan sopivalla lahjalla – viininystävälle arvokas viini on oiva valinta. Viiniposti valitsi neljä viiniä, jotka juhlistavat meidän isiä parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse sinun isällesi sopiva lahja alta.

Onnea kaikille iseille!

Château de Seguin Cuvée Prestige

Château de Seguin Cuvée Prestige

Tykkääkö isäsi muhkeista punaviineistä? Tämä täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla myös marjaisa ja mausteinen punaviini on tällöin oiva valinta isälle!

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu maanläheisen marjaiselta, mustaherukoilta, kirsikoilta ja karhunvatukoilta. Suussa viini on kuiva, runsaan hapokas, muhevan marjaisa sekä miedon yrttinen. Täyteläinen ja tummasävytteinen, tasapainoinen bordeaux, jonka hieno rakenne suorastaan janoaa laadukasta pihviä!

19,98 €/0.75l

Tilaa tästä

Coto de Imaz Gran Reserva

Kehittynyt ja moniulotteinen Gran Reserva Riojan kuuluisalta El Cotolta, joka on yksi Riojan johtavista tuottajista! Varma valinta isälle, joka pitää espanjalaisista täyteläisistä punaviineistä.

Tiileen vivahtava väri kertoo pitkästä tammi- ja pullokypsytyksestä ja moniulotteiset aromit vahvistavat vaikutelman: kirsikoiden ja yrttien lisäksi mukana on kuivattuja marjoja, nahkaa ja tammen paahteisuutta. Suussa täyteläinen, kuiva ja hapokas mutta pehmeä, tanniinit ovat kypsät ja kehittyneet ja jälkimaku kertoo sadon laadusta. Sopii erinomaisesti liharuokien kylkeen.

24,99 €/0.75l

Tilaa tästä

Terrunyo Cabernet Sauvignon

Tämä erikoiserä -viini on oiva lahja isälle, joka nauttii viinistä sellaisenaan tai yhdistää sen mielellään liharuokien kanssa. Terrunyo Cabernet Sauvignon on täyteläinen, muhkean hedelmäinen ja mausteisen marjainen punaviini. Hedelmäisyyttä tasapainottavat miellyttävät hapot.

Viinin rypäleet on kerätty Chilen parhaimmilta Cabernet Sauvignon -viinialueilta. Terrunyo Cabernet Sauvignon on malliesimerkki siitä, kuinka maaperä, luonnon olosuhteet ja ihminen täydentävät toisiaan. Taitavan viinintekijän käsissä arvokkaan rypälemehun parhaat ominaisuudet kukoistavat lopputuotteessa, jolle 15 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä on tuonut viimeisen tyylikkään silauksen.

29,98 €/0.75l

Tilaa tästä

Gustave Lorentz Grand Cru Kanzlerberg Riesling

Ainutlaatuinen viini on peräisin Alsacen pienimmältä Grand Crultä, Kanzlerbergista. Upean kerroksellinen puhdas riesling, jonka mineraalisuus hakee vertaistaan. Erinomainen vuosikerta 2010 tuotti runsasta, konsentroitunutta ja kypsytyspotentiaaliltaan loistavaa viiniä.

Rikkaassa aromimaailmassa on aistittavissa sitrushedelmiä, aprikoosia ja kevään kukkia, sekä myös vahaa sekä kiveä. Kokonaisuus on raikas, tasapainoinen, maukkaan hapokas ja mineraalinen. Parhaimmillaan rasvaisten kalojen kuten lohen, nieriän tai taimenen kanssa. Sopii nautiskeluun myös sellaisenaan tai kärsivällisimmille kellarikokoelmiin kypsymään.

33,90 €/0.75l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.