Piknikkausi on nyt käsillä, mutta mitä sinne pakkaisi tällä kertaa piknikviiniksi mukaan? Piknik kaipaa pikkupulloja kaverikseen!

Suosittelemme valitsemaan erityyppisiä viinejä, joista kukin voi nauttia mieleisiään. Kokosimme yhteen valikoiman pikkupulloja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Pikkupullojen avulla voit nauttia esimerkiksi kuohuvaa, sekä valkoviiniä ja piknikkorisi pysyy silti keveänä.

Kesäsuunnitelmat vielä auki? Hangö Beach Piquenique Party “HBPP” 2018 järjestetään 11.7. Ja Viiniposti on juhlissa mukana! Kesätapahtuma, johon sinunkin tulee osallistua! Lue tapahtumasta lisää!

Duval Leroy Rosé on hurmaava roséesampanja puolikkaassa pullossa

Duval Leroy Rosé 0,375 l

Hurmaava roséesampanja puolikkaassa pullossa! Kauniin kalpeanpunaisen värinen viini, jonka tuoksu on kevyen paahtoleipäinen ja siitä voi erottaa vadelmaa ja muita punaisia marjoja. Suutuntuma on mineraalinen, raikkaan hapokas ja herkullinen. Kruunaa aamiaisen, piknikin tai vaikka läpi aterian. Sopii myös vegaaneille!

19,90 €/0.375l

Tilaa tästä

G.H. Martel&C˚ Prestige Champagne Brut on kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017!

G.H. Martel&C˚ Prestige Champagne Brut

Kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017! Samppanja on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään. Joka tilanteeseen sopiva samppanja – nappaa siis yksi jos toinenkin piknik-koriisi!

15,20 €/0.375l

Tilaa tästä

Gancia Asti Dolce on Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini

Gancia Asti Dolce 0,375 l

Mitä pikinikillä on aina mukana? No mansikoita! Mansikoiden paras kaveri on Gancia Asti Dolce!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 astetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

0,375 l kokoisen pullon lisäksi Gancia Astia saa myös o,2 l koossa. Tässä linkki Alkon sivuille!

Tilaa tästä

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Canella Bellini

Canella Bellini 0,2 l

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Bellini on kesäpiknikkien paras juoma! Maku on aito ja raikas, puhtaan hedelmäinen ja kevyesti kupliva. Aavistus vadelmaa antaa Bellinille sen kauniin värin. Sopii niin nautiskeluun kuin brunsseille, pienten suolaisten ja miksei makeittenkin naposteltavien siivittäjäksi.

 

3,90 €/0.2l

Tilaa tästä

Casillero del Diablo Chardonnay on Chilen maineikkaimman viinitalon Concha y Toron raikas ja kuiva valkoviini

Casillero del Diablo Chardonnay 0,25 l

Casillero del Diablo Chardonnay on Chilen maineikkaimman viinitalon Concha y Toron raikas ja kuiva valkoviini. Viinin mausta löytyy ananasta, sitrusta ja vaniljan aromeja. Viini on hennon paahteinen ja pitkässä jälkimaussa mukavaa hapokkuutta. Hyvin viilennettynä oivallinen seurustelujuoma. Erinomainen valinta myös kala-, kana- ja porsasruokien kanssa.

3,98 €/0.25l

6,28 €/0.375l

Tilaa tästä

Frontera Cabernet Sauvignon on keskitäyteläinen ja harmoninen viini, jossa on pehmeät tanniinit ja mukava jälkimaku

Frontera Cabernet Sauvignon 0,25 l

Keskitäyteläinen ja harmoninen viini, jossa pehmeät tanniinit ja mukava jälkimaku. Rubiininpunainen viini on kirsikkainen, herukkainen, kevyen mausteinen ja hennon tamminen. Tuoksussa hedelmää, suklaata, punaisia luumuja ja vaniljaa. Loistava kumppani pienelle suolaiselle, juustoille, punaiselle lihalle tai pastalle.

3,09 €/0.25l

Tilaa tästä

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 0,25 l

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 0,25 l

Keskitäyteläinen viini, jossa pehmeät tanniinit. Mausta löydät hentoa vaniljaa, punaherukkaa ja tammen tuomaa paahteisuutta. Tuoksussa on kypsää hedelmää, kirsikkaa ja luumua. Elegantti kokonaisuus ja pitkä jälkimaku. Oiva viini seurustelujuomaksi tai liharuokien kanssa nautittavaksi.

3,98 €/0.25l

6,28 €/0.375l

Tilaa tästä

Château de Seguin Cuvée Prestige on täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla myös marjaisa ja mausteinen

Château de Seguin Cuvée Prestige

Château de Seguin Cuvée Prestige on täyteläinen ja tanniininen, mutta samalla myös marjaisa ja mausteinen. Viini on kypsytetty 12 kuukautta Ranskalaisissa tammitynnyreissä. Punaisen lihan hyvä kumppani mutta sopii myös erinoimaisesti kovien ja voimakkaiden juustojen kera, joita usein myös piknik-kori sisältää!

12,49 €/0.375l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.