Viini piknikille

Piknikkausi on nyt käsillä, mutta mitä sinne pakkaisi tällä kertaa piknikviiniksi mukaan? Piknik kaipaa pikkupulloja kaverikseen!

Suosittelemme valitsemaan erityyppisiä viinejä, joista kukin voi nauttia mieleisiään. Kokosimme yhteen valikoiman pikkupulloja, joista löytyy jokaiselle jotakin.

Kesän parhaat piknikeväsreseptit löydät tietenkin K-Ruoasta!

Lisää kesäisiä viinejä löydät puolestaan täältä!

Duval Leroy Rosé on hurmaava roséesampanja puolikkaassa pullossa

Duval Leroy Rosé 0,375 l

Hurmaava roséesampanja puolikkaassa pullossa! Kauniin kalpeanpunaisen värinen viini, jonka tuoksu on kevyen paahtoleipäinen ja siitä voi erottaa vadelmaa ja muita punaisia marjoja. Suutuntuma on mineraalinen, raikkaan hapokas ja herkullinen. Kruunaa aamiaisen, piknikin tai vaikka läpi aterian. Sopii myös vegaaneille!

Ranska

20 €/0.375l

Alkon verkkokauppa

G.H. Martel&C˚ Prestige Champagne Brut on kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017!

G.H. Martel&C˚ Prestige Champagne Brut

Kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017! Samppanja on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään. Joka tilanteeseen sopiva samppanja – nappaa siis yksi jos toinenkin piknik-koriisi!

Psst! Helsingin Sanomien viiniasiantuntija Jouko Mykkänen valitsi kyseisen samppanjan Viikon Viiniksi, lue juttu täältä!

Mykkänen toteaa: ”Edulliseksi samppanjaksi tässä on yllättävästi miellyttävän monipuolinen ja herkullinen, rapean rapsakka maku.” Tähtiä samppanja sai ****!

Ranska

15,99 €/0.375l

Alkon verkkokauppa

Gancia Asti Dolce 0,375 l

Mitä pikinikillä on aina mukana? No mansikoita! Mansikoiden paras kaveri on Gancia Asti Dolce!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 astetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

0,375 l kokoisen pullon lisäksi Gancia Astia saa myös o,2 l koossa. Tässä linkki Alkon sivuille!

Italia

6,98 €/0.375l

Alkon verkkokauppa

Canella Bellini

Canella Bellini 0,2 l

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Bellini on kesäpiknikkien paras juoma! Maku on aito ja raikas, puhtaan hedelmäinen ja kevyesti kupliva. Aavistus vadelmaa antaa Bellinille sen kauniin värin. Sopii niin nautiskeluun kuin brunsseille, pienten suolaisten ja miksei makeittenkin naposteltavien siivittäjäksi.

Italia

3,98 €/0.2l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram