Helmikuussa juhlitaan taas ystävyyttä ja rakkauden voimaa. Juhlan kunniaksi voi huoletta avata pullon portviiniä vaikka ihan kahdestaan oman rakkaan tai ystävän kanssa, sillä Graham’s 10 Years Old Tawny Port on nyt saatavana myös pieneen herkutteluhetkeen sopivassa 20 cl pullossa. Se on helppo viedä myös lahjaksi, sillä pullo on jo valmiiksi paketoitu.

Makunautintoa voi täydentää nauttimalla viinin kanssa palan suklaata tai paahdettuja pähkinöitä ja manteleita. Se sopii myös hedelmäjälkiruokien ja juustojen seuraksi tai aterian päätteeksi sellaisenaan.

Graham's 10 Years Old Tawny Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port

Graham’s 10 Years Old Tawny Port on väriltään kauniin punaruskea, ja sen pähkinäisestä tuoksusta löytyy myös taatelin ja viikunan aromeja. Pehmeä maku on makean rusinainen ja kevyen appelsiininen, jättäen suuhun mehukkaan ja pitkän jälkimaun. Portviini on parhaimmillaan tarjoiltuna hyvin viillennetty.

Tämä klassinen tawny-portviini saa kauniin pähkinänruskean värinsä kypsyessään tammitynnyreissä kokonaisen vuosikymmenen ajan. Portviinin ystävät pitävät pitkään kypsyneitä tawnyja suuressa arvossa. Tawny-portviinit säilyvät erinomaisesti myös avatussa pullossa.

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.