Mitäpä jos antaisit tänä vuonna joululahjaksi pullon viiniä? Viinipostilta joululahjaviini jokaisen lahjansaajan makuun!

Ilahduttavinta on saada lahjaksi sellaista viiniä, jota ei itse olisi tullut ostaneeksi. Jotain uutta tai erikoista mikä yllättää, tai sellaista, jota on vain ehkä vilkuillut salaa ylähyllyltä. Hyvää lahjaa säestää pieni tarina. Viini muuttuu entistä kiinnostavammaksi, kun sen antaja kertoo jotain sen alkuperästä tai valmistuksesta, ehkäpä mihin tarkoitukseen sitä on ajatellut, tai miksi juuri tämä viini sopii lahjan saajalle.

Kurkkaa alta vuoden 2018 TOP4 joululahjaviiniä! Psst. osa on jo valmiiksi komeassa pakkauksessa, joulukiireitä helpottamassa..

Täältä löydät puolestaan kaikki Viinipostin lahjapakkauksissa olevat viinit!

Birds of Paradise Organic lahjapakkaus

Birds of Paradise Organic

Runsas ja täyteläinen punaviini maailman suurimmalta luomuviinien tuottajalta Emilianalta. Tämä viini on myös vegaaninen ja vastuullisesti tuotettu (Sustainable Wines of Chile). Nauti voimakkaiden juustojen tai punaisen lihan kanssa. Kypsä tanniinisuus tukee marjaisaa makumaailmaa. Syrah tuo viinille rakennetta ja mausteisuutta.

13,30 €/0.75l

Tilaa tästä

Villa Antinori Rosso

Villa Antinori Rosso on toscanalainen klassikko, jota  on tuotettu jo vuodesta 1928 alkaen. Tarkkaan valitut Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot ja Syrah rypäleet kerätään Antinorin omilta tarhoilta. Viini kypsyy ensin vuoden tammitynnyreissä ja sen jälkeen vielä vähintään kahdeksan kuukautta pullossa. Viinin intensiivisessä tuoksussa on kirsikkaa, karpaloa, mausteisuutta, minttua ja suklaata. Maku on samettinen ja runsas, sitä ryhdittävät pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus. Parhaimmillaan viini on maukkaiden liharuokien tai kovien kypsytettyjen juustojen kanssa.

18,89 €/0.75l

 

Tilaa tästä

Tommasi Ripasso Valpolicella lahjapakkaus

Tommasi Ripasso Valpolicella

Muista läheistäsi tällä rotevalla ja särmikkäällä ”amaronen pikkuveljellä”. Tommasi Ripasso Valpolicella on rustiikkinen seuralainen voimakkaille liharuoille ja juustoille sekä lämmintunnelmaiseen illanviettoon!

Tummanpuhuva, syvänvarinen viini tuoksuu rehevän aromikkaalle: kirsikkaa, hapankirsikkaa sekä luumua seuraavat makea mausteisuus, kuivatut karpalot, rusina sekä maanläheinen paahteisuus. Suussa kuiva, täyteläinen, roteva, kypsän tanniininen ja pitkä.

19,98 €/0.75l

Tilaa tästä

G.H. Martel&C˚Prestige Magnum Champagne Brut

G.H. Martel&C˚Prestige Magnum Champagne Brut

GH Martel Prestige Brut on kuiva, kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Samppanjassa on tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään, hieman suuta supistavaan jälkivaikutelmaan. Sopii niin maljankohotukseen kuin kalojen ja äyriäisten seuraksi. Vuoden 2017 samppanjatuottajan laatusamppanja magnumpullossa.

59,90 €/1.5l

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram