Mikä viini lasagnelle ja muille arkiruoille sopisi?

Arkisista ruoista loihditaan viikonloppuisin gourmet versioita. Lihapullia, lasagnea ja pastaa – hieman tuunatumpina kenties?

Valittiin muuten Viinipostin tiimin kanssa aika makoisat viiniparit näille viikonlopun arkiruokahiteille. Kurkkaa alta sinun lempparisi!

Valmistuuko keittiössä burgereita, tapaksia tai muuta street foodia? Viinipostista löydät myös hyvän hinta-laatusuhteen viinit Street Food -henkisille ruoille!

Hae inspiraatiota arkiruokaan K-Ruoan sivuilta!

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Paistuuko pannulla tai uunissa gourmet-lihapullat viikonloppuna? Tämä viini omaa hyvän hintalaatusuhteen ja pariutuu loistavasti tuunattujen lihapullien kanssa.

Saksalainen puolikuiva, keskitäyteläinen, vähätanniininen ja herttaisen marjainen sekä kevyt punaviini kaipaa seurakseen kotitekoisia lihapullia – ihanaa koti-iltaa!

9,85 €/0.75l

Saksa

Alkon verkkokauppa

 

Dal Cero Selverello Syrah

Dal Cero Selverello Syrah

Pasta – tuo arjen pelastaja! Viikonloppuna tästä herkusta saa tuunattua vaikka ja mitä, miltä kuulostaisi esimerkiksi hitusen tulinen pasta all’ arrabbiata?

Pasta all’ arrabbiatan kylkeen valitsimme toscanalaisen Dal Cero Selverellon. Tämä syrah-rypäleestä valmistettu punaviini on selvästi kehittynyt ja täyteläinen. Tuoksu on hienostuneen moniulotteinen ja maussa voi aistia mustaherukkaa, luumua ja karhunvatukkaa. Tämä runsas ja aromikas punaviini on hyvä valinta, kun pöytään katetaan viikonloppuna herkkupastaa!

17,95 €/0.75l

Italia

Alkon verkkokauppa

 

Villa Antinori Rosso

Villa Antinori Rosso

Syksyllä mieli halajaa jo rustiikkisia, lämmittäviä ruokia – mikä olisikaan sen herkullisempaa kuin kotitekoinen lasagne?

Lasagnen kaveriksi valitsimme Toscanan upeista maisemista kotoisin olevan täyteläisen Villa Antinori Rosson. Tämä monikäyttöinen punaviini on ehdottomasti hintansa väärti!

Italian yhden tunnetuimman ja arvostetuimman viinitalon maanläheinen punaviini on tanniininen, hapankirsikkainen, kypsän karpaloinen ja mausteinen. Viikonlopun herkkuillallinen on valmis!

18,98 €/0.75l

Italia

Alkon verkkokauppa

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram