Viini lahjaksi äidille?

Äitejä juhlistetaan taas 12.5. sunnuntaina – mitäpä jos yllättäisit äidin teemaan sopivilla viineillä?

Ihastuttavat äitienpäivän viinisuositukset löydät alta!

Haluatko inspiroitua? Kurkkaa tänne!

Canella Bellini

Brunssien klassikkoaperitiivi: Canella Bellini

Äitienpäivänä nautitaan pitkistä aamiaisista ja brunsseista. Canella Bellini on brunssin ja piknikin klassikkoaperitiivi, joka valmistetaan kuohuviinistä ja persikoista!

Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia. Alkoholipitoisuudeltaan maltillinen (5%) juoma sopii loistavasti seurusteluun, juhliin, piknikille ja kesäiseksi aperitiiviksi. Parhaimmillaan Bellini on hyvin viilennettynä.

Tarjoile tämä kaunokainen samppanjalasissa!

3,99 €/0.2l

Tilaa tästä

B by Black Tower Rose Secco

Kevyempää kilisteltävää: Black Tower B Rosé Secco 5.5%

Joko äiti on maistanut ruokakaupoista saatavia 5,5% kevyitä viinejä? Hurmaa äitisi tällä Vuoden Viinit 2019 hopeamitalistilla!

Kevyt ruusunmarjanpunainen kuohuviini tuoksuu runsaan mansikkaiselle, vadelmaiselle, omenaiselle ja lempeän yrttiselle. Suussa puolikuivan viinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla, ja jälkimaku jättää suuhun punaisen omenan ja mansikan lisäksi puhtaan, teeskentelemättömän kepeän fiiliksen.

Nautitaan sellaisenaan tai pikkusuolaisten kaverina!

Saatavilla valikoiduista K-ruokakaupoista.

Château Roubine La Vie en Rose

Vaaleanpunainen kaunotar Ranskasta: Château Roubine La Vie en Rose

Château Roubine on paitsi yksi Ranskan vanhimmista viinitiloista myös yksi niistä 23:sta, jotka vuonna 1955 ylennettiin Côtes des Provencen viinialueen ”Cru Classéeksi”. Linna tunnetaan 1300-luvulta lähtien, mutta sen viinien historia ulottuu vieläkin kauemmas: aikaan jolloin roomalaisten reitti kulki sen tarhojen halki.

Vaalean lohenpunainen viini tuoksuu mehukkaan marjaisalta. Siitä voi aistia ruusunmarjaa, raparperia, omenaa, mansikkaa ja rucolaa. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen kokonaisuus on maistuvan hedelmäinen, mutta tyylikkään gastronominen. Jälkimaussa vaihtelevat greippi, raparperi ja vastaleikattu ruoho. Tyylikäs roseeviini on loistava aperitiivi hyvin viilennettynä mutta erinomainen kumppani myös runsaille kaloille, kanalle, suolaisille kinkuille ja bouillabaisselle.

15,98 €/0.75l

Ranska

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram