Kesän ei tarvitse olla pelkkää makkaraa ja lihaa grillistä. Uudet perunat, kevyet kasvikset, raikkaat salaatit, ahven, savusiika ja monenlaiset piirakat kuuluvat yhtälailla kesäkeittiön antimiin! Alta löytyy viini kalalle sekä kesäisille kevyille salaateille!

K-Ruoan sivuilta löydät kevyttä grillausta niin kasviksilla kuin kaloilla!

Laita myös testiin Kotilieden Himahella-blogista tunnetun Tiinan ihastuttava grillattu siika Välimeren tapaan ja hyrskypotut -resepti!

Kendermanns Organic

Kesäsalaatti: Kendermanns Organic

Saksalaista raikkautta kesäisten salaattien seuraan! Luomu ja vegaani valkoviini on puolikuiva ja pirteän hedelmäinen. Tämä valkkari on omiaan kesäisten salaattien, kalaruokien ja aasialaisen ruoan kanssa.

Saksa

10,99 €/0.75 l

Alkon verkkokauppa

Zenato Lugana San Benedetto

Grillattu kala, sitruunaa ja yrttejä: Zenato Lugana San Benedetto

Garda-järven etelä-puolelta tuleva keskitäyteläinen ja kuiva viini, jonka maku on erittäin maukas, mineraalisuuden ja hunajan sävyttämä. Suutuntumassa myös kermaisuutta ja pähkinää. Sopii erittäin hyvin rasvaiselle kalalle sitruunan ja yrttien kera!

Italia

14,98 €/0.75 l

Alkon verkkokauppa

Dal Cero Vigneto Runcata

Paistettu kuha, uudet perunat ja hollandaise kastike: Dal Cero Vigneto Runcata

Kuiva, leveä ja kypsän hedelmäinen, mutta terhakka hapokkuus tekee viinin leveästä suutuntumasta huolimatta hyvin ryhdikkään. Sopii erinomaisesti paistetun kuhan, uusien perunoiden ja hollandaise kastikkeen kumppaniksi, mutta nauttii myös punalihaisten kalojen ja äyriäisten seurasta.

Italia

24,99 €/0.75 l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram