Ystävänpäivälahja mietinnässä? Ystävänpäivänä herkutellaan ystävien ja lähimmäisten kesken. Mitäpä jos veisit mielitietyllesi tai kaverillesi pullollisen tilanteeseen sopivaa juhlajuomaa? Alta löydät ystävänpäivän teemaan sopivia viinejä!

Kippis ystävyydelle!

Mitäpä jos veisit ystäväsi syömään? Presto tarjoaa Viinipostin lukijoilla 2 menua 1 hinnalla!

Gancia Asti

Gancia Asti

Makeeta makeille tyypeille!

Suomen suosituimmalla makealla kuohuviinillä kelpaa kippistellä ystävyydelle!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 asetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

12,28 €/0.75l

Italia

Tilaa tästä

Villa Conchi Rose

Villa Conchi Rosé Cava Brut

Punertavaa kuohuvaa kenties?

Ystävänpäivänä kippistellään parhaille ystäville, Villa Conchin Rosé kuohuviini sopii tähän mainiosti!

Ruusunmarjan punainen cava tuoksuu punaherukoilta ja mansikoilta, hieman yrteiltä ja tomaatilta. Suussa se on erittäin kuiva, raikkaan sitruksinen ja marjaisen hapokas, mousse on eloisa ja pirteä. Kuohuviini sopii niin aperitiiviksi, salaateille, riisiruoille kuin keveille kaloille.

Villa Conchin cavat ovat kunnianosoitus erityisesti Javierin äidille, joka kuoli vuoden 2010 heinäkuussa eikä koskaan kerennyt maistamaan näitä poikansa suurena haaveena olleita elegantteja cavoja.

12,45 €/0.75l

Espanja

Tilaa tästä

Château Roubine La Vie en Rose

Château Roubine La Vie en Rose

Kuvankauniissa pullossa vaaleanpunaista roseeviiniä ystävänpäivän kunniaksi!

Voitte ystävien kesken nauttia viinin sellaisenaan viilennettynä tai jos mieli tekee murua rinnan alle kannattaa ruokana nauttia runsaita kalaruokia, kanaa, suolaisia kinkkuja tai bouillabaissea.

Vaalean lohenpunainen viini tuoksuu mehukkaan marjaisalta. Siitä voi aistia ruusunmarjaa, raparperia, omenaa, mansikkaa ja rucolaa. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen kokonaisuus on maistuvan hedelmäinen, mutta tyylikkään gastronominen. Jälkimaussa vaihtelevat greippi, raparperi ja vastaleikattu ruoho.

15,98 €/0.75l

Ranska

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram