juusto ja viiniJuustokiekkokakku – Juusto ja viini yhdistelmä

1 kiekko vuohenjuustoa
1 kiekko Tete de moine -juustoa
1 kiekko Stilltonia
5-6 pientä viikunaa
3 terttua mustia ja vihreitä viinirypäleitä
muutamia rosmariinin oksia
2 dl saksanpähkinöitä

Tarjoiluun portviiniä, päärynähilloa ja suolakeksejä.

Kokoa kolmesta erikokoisesta juustokiekosta korkea juustokakku. Koristele kakku lohkotuilla viikunoilla, rosmariininoksilla, viinirypäleillä ja pähkinöillä. Tarjoa kakun lisukkeena portviiniä, päärynähilloa ja suola keksejä.

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Juustopöydän täyteläisessä ja ryhdikkäässä portissa maistuu kypsä luumu, mustikka, kuivattu karhunvatukka ja orvokki. Mausteinen jälkimaku säilyy pitkään. Loistava sinihomejuustojen, voimakkaiden ja kypsytetyttyjen juustojen seurana.

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.