Lautasella

Mari Moilasen tapas menu Illanistujaisten helppoja, mutta sitäkin maukkaampia herkkuja ovat espanjalaiset tapakset! Ruokatoimittaja Mari Moilanen vinkkaa, kuinka espanjalainen tapas menu rakennetaan kuuden taivaallisen tapasreseptin ympärille. Perinteiset espanjalaiset tapakset saavat uutta tvistiä suomalaisilla raaka-aineilla ja muilla ammattilaisen jipoilla. Mari Moilasen...
Jatka lukemista
Ruokatoimittaja Mari Moilasen porsaan ribsit ja murskekurkut maistuvat australialaisen Plan B Rieslingin kera! Ribsit: Poista ohut kalvo ribsien luupuolelta käsin repäisemällä. Sekoita kuivarubin aineet keskenään ja hiero rub ribsien pintaan molemmin puolin. Laita ribsit uunipellille leivinpaperin päälle, peitä foliolla ja...
Jatka lukemista
Halajatko jotain muuta kinkun tilalle joulupöytään? Nappaa tästä jouluaterialle suunnitelma B... Jos et innostu ison kinkun paistamisesta ja laatikoiden laittamisesta, vedä hihasta varasuunnitelma. Loihdi possun ulkofileestä kinkkua muistuttava lihaherkku, jota maustaa sieniseos, pekoni ja sinappihuntu leipäkuorrutuksineen. Possun seuraan sopii tutuista...
Jatka lukemista
Ohje Pilko kukkakaalista kauniita pieniä nuppuja. Levitä prosciutto neljälle lautaselle, ripottele päälle paahdetut pähkinät karkeasti rouhittuna sekä kukkakaalin nuput. Päälle kevyesti salaattisekoitusta tai vuonanakaalia sekä juustoa murusteltuna. Valuta päälle puolukkavinaigrettea.
Jatka lukemista