Ainekset

Valmistusaika 30 minuuttia
Annoksia 4

300 g tuorespagettia tai muuta tuorepastaa
300 g vapaavalintaisia sieniä
200g kukkakaalia (ilman vartta ja lehtiä)
12 salvian lehteä
60 g parmesaania

oliiviöljyä, suolaa ja voita

Ohjeet

  1. Puhdista sienet ja pilko ne pieniksi paloiksi. Nypi kukkakaali kauniiksi nupuiksi ja raasta juusto.
  2. Lämmitä paistinpannu kuumaksi keskilämmöllä ja paista salvianlehtiä noin 3-4 minuuttia voinokareen kera, kunnes ne ovat valmiita.
  3. Keitä pasta runsaassa, hyvin suolatussa vedessä. Saat pastan al denteksi keittämällä sitä noin 2 minuuttia. Kaada keitinvesi heti pois.
  4. Paista sienet öljyssä pannulla. Lisää mukaan kukkakaali ja paista noin 2 minuuttia. Lisää joukkoon spagetti. Mausta tarvittaessa suolalla.
  5. Ripottele päälle parmesaania ja paistettuja salvian lehtiä
Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Saksalainen puolikuiva ja kevyt punaviini sopii nautittavaksi pastaherkkujen kyljessä! Muistathan viilentää viinin ennen tarjoilua. Kevyempi punaviini sopii myös loistavasti illan seurustelujuomaksi.

Kevyen punainen viini tuoksuu makean marjaisalle: karpalo, vadelma, mustikka ja kirsikka sekä ruusu kilpailevat aromikkuudellaan. Suussa puolikuiva ja makean marjainen viini jättää hennon vaniljaisen jälkimaun.

9,85 €/0.75l

Saksa

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram