Ohjeet
Poista kalafileestä nahka. Leikkaa rasvaton filee pieniksi suupalakuutioiksi noin 2 x 2 senttiä.
Kuori ja hienonna valkosipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna malto. Sekoita marinadin kaikki ainekset ja nostele kulhossa lohipalojen kanssa. Peitä astia ja nosta jääkaappiin maustumaan.
Mittaa kulhoon couscous ja kaada päälle kiehuva kalaliemi. Peitä astia ja anna vetääntyä noin 10 minuuttia. Poista kansi, sekoita haarukalla tasaiseksi ja anna jäähtyä.
Huuhtele kasvikset, halkaise tomaatit, viipaloi retiisit ja leikkaa muut haarukkapaloiksi. Kypsennä parsakaalinvarsia ja sokeriherneenpalkoja mikrossa pari minuuttia.
Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluvadin pohjalle. Lusikoi sen päälle couscousia, sitten muita aineksia omina ryhminään. Nostele lohipalat marinadeineen viimeiseksi salaatin päälle ja koristele tillillä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa salaatin kanssa kastiketta ja hyvää leipää.