Ohjeet
- Riko kananmunat, kaada valkuaiset kuivaan kulhoon ja keltuaiset toiseen. Lisää vehnäjauho, maito, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma kulhoon keltuaisten kanssa ja vispilöi paksuksi, tasaiseksi taikinaksi.
- Vispilöi valkuaiset hyppysellisellä suolaa kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto varovaisesti taikinaan. Taikina tulee jäädä kuohkeaksi.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Lisää voinokare ja kaada kauhallinen taikinaa pannuun. Paista jokunen minuutti kunnes taikina on jähmettynyt.
- Ripottele muutama mustikka pannuun, käännä pannukakku ja paista kullanruskeaksi toiselta puolelta. Jatka kunnes taikina loppuu.
- Tarjoile mustikoilla, jogurtilla tai jäätelöpallolla, hunajalla ja mansikoilla.