Ainekset

50 g voita
8 digestive-keksiä
200 g pehmeää sinihomejuustoa (esim. Saint Agur tai Gorgonzola)
1 dl mascarpone
1 rkl hunajaa
1 dl kevyesti vatkattua kermaa
2 dl vadelmia, mustikkaa tai nektariineja

Ohjeet

Sulata voi. Murusta keksit esim. tehosekoittimessa. Sekoita voi ja keksimurut ja laita kylmään vähintään tunniksi. Nypi massasta reiluja keksipaloja.

Sekoita sinihomejuusto, mascarpone ja hunaja. Kääntele sekaan kevyesti vatkattu kerma.

Laita annoslasiin vuorotellen keksimurupaloja ja juustomassaa. Laita kylmään odottamaan tarjoilua.

Juuri ennen kuin tuot annokset tarjolle, koristele marjoilla ja/tai nektariineilla.

 

Suositusviini:

Graham’s Late Bottled Vintage Port 2012

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.