Matkusta lokakuussa Hello Strangerin kanssa Italiaan Piemonten viinialueelle! Liity seuraamme nauttimaan viiden ruokalajin menusta, jossa tarkoin valitut viinit kohtaavat keittiön valmistamat herkulliset annokset. Estradille nostamme Prunoton viinitilan ja heidän kellareistaan löytyneet vanhempien vuosikertojen Magnumit ja Jeroboamit.

MENU

Sashimi, pickled cucumber, horseradish creme,  lime and dill ~ Roero Arneis

Beef Tartar, pickled shallots, almond, aubergine ras el hanout ~ Bric Turot

Finnish Steak, black garlic glaze, parsley root, porter sauce, herby oats and fresh truffle. ~ Costamiole / Barolo Bussia

Cheese ~ Hello Americano

Apple  fresh apple sorbet, set custard , caramelized apple ~ Moscato d’asti

52€ – Viiden ruokalajin menu

65€ – Viinimenu

+25 – Barola Bussia 2001 Jeroboam

Mikä on Hello Stranger?

Hello Stranger on ravintola ja cocktailbaari, joka ylpeilee ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetulla ruualla, erityisen upealla cocktail- ja viinivalikoimalla, ja tarjoilee tämän kaiken asiakkailleen hymyn kera.

Hello Strangerissä ruoka ja sen alkuperä on sydämen asia. Ravintola hakee inspiraatiota satokausista, maatiloista, joiden kanssa tehdään yhteistyötä, sekä korkealaatuisista raaka-aineista. Menu koostuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu nautittavaksi koko seurueen kesken. Nälkäisimmät tilaavat vaikka koko menun, pientä hiukopalaa hakemaan tulleet voivat nauttia annoksensa halutessaan baaritiskillä.

Keittiömestarina toimii Tom Hudson. Tom on uransa aikana saanut työskennellä useissa huippuravintoloissa, sekä Helsingissä että muualla. Hello Strangerissa Tom haluaa tuoda esiin sesongin parhaita raaka-aineita rennossa ilmapiirissä ja valmistaa yksinkertaisen herkullista ruokaa. Menu luonnollisesti vaihtuu aina sesonkien mukaan.

Hello Strangerin juomalista tarjoilee laajalti erilaisia makuelämyksiä cocktaileista ja kattavasta viinilistasta aina valikoimaan alkoholittomia juomia. Lista heijastaa ravintolan filosofiaa: tuotteiden alkuperä ja laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Yhteistyö kokkien kanssa on välttämätöntä ja näin pyritään varmistamaan, että käytössä todellakin on parhaat saatavilla olevat raaka-aineet. Ravintolan baarimestarit ovat ammattitaitoisia ja tekevät työtään intohimolla. Joukkoa baarin takana johtaa PRO2018-baarimestari Mari Seppälä, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Marin cocktaileissa maistuvat esimerkiksi seljankukka ja popcorn, viinilistalla puolestaan korostuvat pehmeät, hienostuneet maut.

Hello Stranger pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisen miellyttävän kokemuksen: ravintolassa voit illallisen jälkeen nauttia juomia aina pikkutunneille asti musiikista, mukavasta ympäristöstä ja ystävien seurasta nauttien.

YHTEYSTIEDOT

Vilhonkatu 6, Helsinki 00100

+358 50 467 5903

HELLO@HELLOSTRANGER.FI

Varaa pöytä: https://hellostranger.fi/

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram