Mielitkö burgerille ja viinille? Nyt suunta kauppakeskus Myyrmannin Deluxe Burger & Pizzaan!

Vain marraskuun ajan Deluxe Burger & Pizza -ravintolasta KAKSI VAPAAVALINTAISTA BURGERIA JA PULLO HERKULLISTA MASTROBERARDINOA vain 45 €! (Kampanjaan ei kuulu karhu- ja mörköburgerit).

Mikä oikein on Deluxe Burger & Pizza?

Pizzoistamme voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzamme ovat tyyliltään roomalaisia – rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja.

Taikinamme tehdään hienoimmista italialaisista vehnäjauhoista hitaalla kylmäfermentointitekniikalla tuoden taikinaan makua ja kuohkeutta. Tomaattikastikkeemme valmistuksessa käytämme maailmankuuluja DOP-laatuluokiteltuja erittäin maukkaita San Marzanon -tomaatteja.

Burgerlistaltamme löytyy normaalin valikoiman lisäksi myös erikoisuuksia sirkoista aina karhunlihaan. Karhuburgerilla olimmekin taistelemassa Suomen burgerherruudesta valtakunnallisessa Burger Battle -kilpailun finaaleissa ainoana ravintolana pääkaupunkiseudulta.

Deluxe BurgerBurgerimme tarjoillaan puhtaista raaka-aineista mahdollisimman pienillä lisäaineilla ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha tulee meille tuoreena pientuottajilta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan meitä varten useampana kertana viikossa Rönttösrouvan pienleipomossa. Löytyy myös kasvis- ja vege vaihtoehdot.

Listaltamme löydät myös rapean herkulliset salaatit sekä italialaiset alkupalat sekä -jälkiruuat.

Deluxe Burger & Pizzan sisäterassi ”La Terazzalla” on mahdollisuus päästä viinielämysmatkalle Pohjois-Italian Valpolicella-viinilaaksosta aina Etelän lämpöön – Sisiliaan vaikka winetastingin merkeissä. Viinilistamme kruunuina toimii Zenaton Amarone Classico ja Franciacorta Antinorilta.

Olutvalikoimastamme löytyy paljon erilaisia olutvaihtoehtoja Italiasta sekä Espoolaisen pienpanimo Fat Lizardin Vantaan laajin olutvalikoima.

Tervetuloa kauppakeskus Myyrmanniin!

YHTEYSTIEDOT

Iskoskuja 3, 01600 Vantaa

+358 50 473 3777

http://www.deluxeburgerandpizza.fi/

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram