Haluatko illallisen Ravintola Murussa ystävän tai mielitietyn kanssa? Kyllä kiitos!

Me Viinipostilla olemme äärimmäisen kiitollisia kaikista teistä viininystävistä, minkä vuoksi arvomme kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 200 € illalliskortin Ravintola Muruun! Yksi onnekas pääsee hemmottelemaan itseään ja ystävää neljän ruokalajin menulla.

Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti arvonnassa mukana. Jos taas et, voit tilata uutiskirjeemme etusivun linkin kautta.

Tutustu pieneen, sympaattiseen ja herkulliseen Muruun!

Arvonnan järjestäjä

Viiniposti

Interbrands Wines and Spirits

Pietarinkuja 3, 00140 Helsinki

Osallistumisaika

Pääpalkinto arvotaan uutiskirjeen tilaajien kesken 14.2.2019.

Osallistumisen muoto

Arvontaan voi osallistua viiniposti.fi verkkosivuilla osoitteessa https://www.viiniposti.fi/suosittelemme/viinipostin-ystavanpaivaarvonta-uutiskirjeen-tilaajien-kesken/ Tilaamalla Viinipostin uutiskirjeen etusivun linkin kautta: www.viiniposti.fi 

Lisäksi kilpailuun voi osallistua Viinipostin Facebook sivulla.

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistujien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Palkinnon arvo

Pääpalkintona on 200€ lahjakortti Ravintola Muruun.

Miten voittajaan ollaan yhteydessä

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan. Palkinnot toimitetaan voittajien ilmoittamiin osoitteisiin viikon sisällä siitä, kun voittajan tiedot on saatu palkintojen toimittajalle. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

Jos arvonnan voittajaa ei saada viikon (7 päivää) kuluessa kiinni, menettää hän palkinnon. Tämän jälkeen arvonta suoritetaan uudestaan.

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram