Tervetuloa Viinipostitastingiin! 25 nopeinta ilmoittautujaa pääsee mukaan maistamaan tuttuja ja tuntemattomampia Antinorin viinejä Turun Rosterin yläkertaan ohjattuun tastingiin.

Italian arvostetuimpiin tuottajiin lukeutuva Antinorin suku on tehnyt viiniä jo 26 sukupolven ajan. Toscanan sydämestä aloittanut viinitalo on sittemmin laajentanut tuotantoaan niin ympäri Italiaa kuin sen rajojen ulkopuolellekin.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Villa Antinori Rosso (https://www.alko.fi/tuotteet/006861/Villa-Antinori-Rosso-2015 )

Antinori Pian delle Vigne Rosso di Montalcino (https://www.alko.fi/tuotteet/958137/Antinori-Pian-delle-Vigne-Rosso-di-Montalcino-2015 )

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva (https://www.alko.fi/tuotteet/401477/Marchese-Antinori-Chianti-Classico-Riserva-2013 )

Prunotto Bansella (Alkoon joulukuussa)

Prunotto Barolo

Aika: 8.11.2018 klo 17-18:30

Paikka: Roster Turku, yläkerta (Tuomiokirkonkatu 6, 20500 Turku)

Hinta: 20 €/hlö. Maksetaan etukäteen.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viiniposti.fi Huom. paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Samana iltana on tarjolla myös spesiaali Italialais-vaikutteinen 5 ruokalajin maistelumenu ja 4 viinin viinipaketti 85€ (-15% normaalista hinnasta). Illallinen nautitaan Viinipostin ammattiliaisten seurassa klo 19:30.

Tee varaus sähköpostin välityksellä roster@rosterturku.com ja mainitse viiniposti-maistelumenu ja varaamme sinulle paikan. Paikkoja rajoitettu määrä, ole nopea!

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.