Groteskilla on ilo ja kunnia järjestää Antinori Tignanello viinintekijä illallinen Groteskissa torstaina 1.2.2018.

Kun ulkona säät viilenevät, lämmitämme tunnelman yhden illan ajaksi Toscanalaisen ruoan sekä tietenkin viinin merkeissä!

Katamme suuret pöydät keskelle salia communal table hengessä, illallisen aikana on lupa nauttia ruoasta ja keskustella viineistä vieruskaverinkin kanssa, jotta viineistä sekä ruuasta saatu ilo olisi italialaiseen tyyliin jaettavissa koko pöytäseurueen kesken. Illallisen aloitamme puoli kahdeksalta, paikat voi varata joko klo 19.30 tai 20.30, illalliseen on hyvä varata muutama tunti. Keittiömestarimme on loihtinut illalle neljän ruokalajin Toscana -henkisen menun Italian maistuvimmista herkuista ja parhaista raaka-aineista.

Illan isäntänä on paikalla myös itse viinintekijä jo 26. sukupolvea viiniä valmistaneen ikonisen Antinori Tignanello viinitalosta, jonka suvun viinillinen historia sai alkunsa jo vuonna 1385. Toscanan kukkuloilla, Chianti Classicon parhailla mailla syntyi myös ensimmäinen Chianti Classico Riserva di Tenuta Tignanello vuonna 1970, joka mullisti Italian viinintuotannon seuraavasta vuosikerrasta. Vuoden 1971 Tignanello -Vino da tavola oli ensimmäinen supertoscanalaiseksi kutsuttu viini.

Illallisen hinta on 149€ sisältäen menun sekä viinit. Varmista pääsy mukaan taatusti unohtumattomaan illanviettoon ja varaa paikka ennakkoon mailitse osoitteesta grotesk@grotesk.fi tai soittamalla 010 470 2100. Liput illalliselle tulevat myyntiin tammikuun aikana ja paikkoja illalliselle on hyvin rajattu määrä. Mainitsethan varauksen yhtydessä kumpaan kattaukseen saavutte, mahdolliset erityisruokavaliot sekä seurueenne jäsenten nimet.

Ennakkovarausetu vain Viinipostin tilaajille, joten varaa paikkasi heti!

Helmikuussa nähdään!

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.