Musta Lammas saa keskiviikkona 15.11. vieraakseen Charles Heidsieck -talon Ambassadorin Damien Valtierin. Holveissa nautitaan Damienin johdolla kolmen ruokalajin illallinen yhdistettynä neljään eri samppanjaan. Kyseessä on myös uuden vuosikerran lanseeraaminen Suomessa!

Kolmen ruokalajin menu ja neljä samppanjaa yhteensä vain 69,-/hlö. Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen. Samppanjaillallinen alkaa 18.

MENU
Hanhenmaksaa, kirsikkaa ja briossia

Poron entrecôte, juuriselleriä ja beurre-blanc

Brie, rusinaa ja viikunaleipä

 

Varaa paikkasi täältä!

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.