Italian Piemonten upeissa maisemissa sijaitsee yksi maailman arvostetuimmista viinitaloista, Gaja. Perhe on tuottanut Italian vaikutusvaltaisimpia viinejä Langhen kukkuloilla jo viiden sukupolven ajan aina vuodesta 1859. Nyt saamme tämän huipputuottajan vanhimman tyttären, viinintekijä Gaia Gajan, vieraaksemme Osteria & Caffé Ventunoon viinintekijäillallisen merkeissä.

Illan aikana Gaia Gaja kertoo maisteltavista viineistä sekä perheensä kiehtovasta matkasta viinintekijäksi samalla, kun nautimme keittiömme mestareiden viineille suunnittelemasta erikoismenusta.

Paikkoja tähän ainutlaatuiseen iltaan on rajoitetusti, joten varaathan omasi pian info@ventuno.fi otsikolla: GAJA 8.3.2019. Liitäthän varaukseenne tiedon seurueenne koosta, ja mikäli teillä on erityisruokavaliota tai allergioita.

Illallisen hinta sisältäen aperitiivin, upean seitsemän ruokalajin menun, maisteltavat viinit sekä kahvin ja avecin on 299 € (viinien osuus 224€). Tilaisuus maksetaan paikan päällä.

Huomioithan, että illallisen plaseeraus toteutetaan maksimikapasiteetin mukaan, jolloin pöydässänne voi istua myös muita illalliselle osallistuvia asiakkaita.

Tutustu illalliseen tarkemmin täältä!

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram