Helsingissä kuplii jälleen 9.5.-11.5.2019!

Tule nauttimaan keväisestä viikonlopusta kanssamme ja varaa paikkasi suosittuihin tastingeihin, ennen kuin ne viedään käsistä! Viiniposti tuo Helsinkiin huippuarvostetun kellarimestarin Cyril Brunin Charles Heidsieckilta.

CYRIL BRUN (Kellarimestari, Champagne Charles Heidsieck)

Charles Heidsieckin kellarimestari on perin juurin champagnelainen. Cyril Brun syntyi viinitekijäperheeseen Aÿssa, mutta on ehtinyt uransa aikana toimia muillakin aloilla ennen kuin palasi takaisin kotiseudulleen ja intohimonsa samppanjan pariin. Yhdysvalloissa suoritettujen opintojen jälkeen hän työskenteli vähittäiskauppa-alalla ennen kuin hän aloitti enologina Veuve Clicquot’lla, jonka palveluksessa hän toimi 15 vuotta vastaten viiniviestinnästä ja enologisesta kehityksestä. Cyril Brun on toiminut Charles Heidsieckin kellarimestarina vuodesta 2015 asti.

Master Class -luento: Time as the 4th varietal at Charles Heidsieck

Master Class -luento To 09.05.2019 klo 18:00
Master Class -luento Pe 10.05.2019 klo 18:00

Charles Heidsieck perusti nimeään kantavan samppanjatalon vuonna 1851. Hänen rohkean visionsa ja lannistumattoman työnsä tuloksena samppanjat löysivät tiensä aikanaan Euroopan seurapiirien ja kuninkaallisten hovien lisäksi myös Atlantin toiselle puolelle. Samppanjatalo vaihtoi omistajaa vuonna 2011, minkä myötä perinteikkään samppanjanvalmistajan viinit elävät uutta tulemistaan. Tänä päivänkin Charles Heidsieck haluaa kuplia viininystävien lasissa kaikkialla missä arvostetaan laadukasta samppanjaa ja sen ainutlaatuista perintöä.

Käy osallistumassa Facebookissa tapahtumaan ja seuraa ajankohtaisia uutisia!

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram