Suursuosion saavuttaneet Viinipostin jälkiruokaviinitastingit Kluuvikadun perinteikkäässä Fazer Caféssa saa jatkoa! Seuraavaksi on vuorossa punaviinien ja makeiden herkkujen yhdistämistä.

Illan aikana Viinipostin viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen johdattelee osallistujat punaviinien maailmaan. Samalla päästään nauttimaan Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäen suunnittelemista käsintehdyistä herkkupareista juuri näille viineille.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Tommasi Crearo, Viinilehden Vuoden Punaviini 2017

Dal Cero Selverello Syrah

Perelada 5 Finques Reserva, Vuoden Viinit -kilpailussa kultaa

Symington Altano Organic

Aika: Maanantai 5.11.2018 klo 17:30-19:00

Paikka: Fazer Café Kluuvikatu 3

Hinta: 20 € / Henkilö maksetaan paikan päällä

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viiniposti.fi Huom. paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

HUOM! Tilaisuus on täynnä. Kiitos!

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.