Tule mukaan Charles Heidsieckin kuplivalle samppanjaillalliselle! Charles Heidsieck-samppanjoiden ympärille räätälöidään upea menu, joka on tarjolla ainoastaan tänä kyseisenä iltana.  Illan isäntänä toimii Charles Heidsieckin Export Manager Damien Valtier.

 

Illan menu:

Porocarpaccio

Kuhaa ja kampasimpukkaa 

Gorgonzolaa ja päärynää

 

Aika: 7.2.2017 alkaen klo 19

Paikka: Finlaysonin Palatsi, Kuninkaankatu 1, 33210 Tampere

Ilmoittautuminen: Puh. 0400-219530, palatsi@finlaysoninpalatsi.com

 

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram