Hyvän viinin kriteerit ja aistinvarainen arviointi

Miksi syötävät viinirypäleet ovat aivan erilaisia kuin viiniin käytettävät?

Missä ja miten viinejä tuotetaan, ja mistä muuten johtuu niiden valtava hintahaitari?

Mitkä ovat laadukkaan viinin kriteerit?

Mitä voin päätellä viinin alkuperästä ja hintaluokasta aistinvaraisesti?

Osallistu Viinipostin luennolle ja opi itse arvioimaan viinejä aistinvaraisesti!

Luento on suunnattu sinulle, joka haluat saada enemmän irti viinien maistelusta, oppia globaalista viinien maailmasta ja osallistua keskusteluun tulevista trendeistä ja makutottumuksista.

Luento on suunniteltu ensisijaisesti viinien maailmaan tutustujalle, mutta kattavuudessaan se tarjoaa takuulla ajankohtaista tietoa myös kokeneelle maistajalle – sekä loistavia viinejä, joita maistamme sokkona yhdessä keskustellen!

Luennoitsija Liisa Huttu-Hiltunen on kokenut sommelier, pedagogi ja viinikirjoittaja. (Turun Viinimestari -koulutus, WSET Diploma, MuM)

Tämän luennon jälkeen saat takuulla ”enemmän irti” myös tulevista tastingeistä – ja hämmästytät ystäväsi seuraavalla viini-illallisella!

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Nau Mai Sauvignon Blanc

El Coto Crianza

Tussock Jumper Pinot Noir

Pian delle Vigne Rosso di Montalcino

Verduzzo delle Venezie

Aika: Maanantai 25.2.2019 klo 17:30

Paikka: Ravintola Southpark (Sinebrychoffin puisto, Bulevardi 40, 00120 Helsinki)

Hinta: 25 € / Henkilö maksetaan paikan päällä

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@interbrands.fi Huom. paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Tilaisuus on täynnä!

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram