Kuinka hyvin tunnet jälkiruokaviinit? Kiinnostaako sinua miten makeita herkkupaloja voi yhdistää niitä korostavien viinien kanssa?

Illan aikana Viinipostin viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen johdattelee osallistujat erityylisten jälkiruokaviinien maailmaan. Samalla päästään nauttimaan Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäen suunnittelemista käsintehdyistä herkkupareista juuri näille viineille.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Sol de Málaga

Harveys Bristol Cream Sherry

Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese

Gancia Asti Dolce

 

Aika: Maanantai 21.8.2017 klo 18:00-19:00

Paikka: Fazer Café Kluuvikatu 3

Hinta: 10 € / Henkilö maksetaan paikan päällä

 

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viiniposti.fi Huom. paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.