Tervetuloa ainutlaatuiseen tastingiin ravintola Palaceen torstaina 26.3.

Viisi vuosikertaa Antinorin ikoniviinejä, supertoskanalaisten aatelia Solaiaa avataan maisteltavaksi rinnakkain Bolgherin Guado al Tasson kanssa. Molemmista viineistä maistetaan vuosikerrat 2011, 2012, 2013, 2014 ja 2015.

Viineihin tutustutaan Antinorin edustajan Alessandro Leonen johdattamana.

Useampana vuonna täydet sata pistettä viinikriitikoilta saanut Solaia on kiistämättä arvostetuimpia supertoskanalaisia. Vain parhaista parhaat rypäleet Tignanellon kukkulan aurinkoisimmalta huipulta käytetään Solaiaan. Solaian ensimmäinen vuosikerta valmistettiin 1978 ja sitä tehdään vain parhaina vuosina.

Guado al Tasson tila sijaitsee Tignanellolta 100 km Lounaaseen; Bolgherin paikoin kivinen, vanha lietemaa soveltuu täydellisesti Bordeaux- lajikkeille. Tätä Guado al Tasson lippulaivaviiniä valmistettiin ensi kerran vuonna 1990.

Tastingissä maistettavana seuraavat viinit:

Guado Al Tasso 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Solaia 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Aika: 26.3.2020 klo 18:00-20:00

Paikka: Ravintola Palace (Eteläranta 10, 00130 Helsinki)

Hinta: Tasting 300€/hlö (maksetaan paikanpäällä)

Varaukset: Varaukset ottaa vastaan Ravintola Palace osoitteessa restaurant@palacerestaurant.fi. Huomioittehan, että varaukset ovat sitovia.

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram