Tule tutustumaan mainetta niittäneen Tommasin viineihin winemaker’s dinnerille! Kuuluisaa viinitaloa on meille esittelemässä itse winemaker, Giancarlo Tommasi.
Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.
Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:
Tommasi Le Fornacci Lugana
Tommasi Amarone della Valpolicella Classico
Casisano Brunello di Montalcino
Tommasi Passito Bianco
Menu:
Hiillostettua rautua, rapeaa fenkolia ja siianmätiä, tillimajoneesia ja mummonkurkkua
***
Poroa kolmella tapaa: Filettä, ragua ja kateenkorvaa. Persiljajuuri-pyrettä ja ankanmaksaa
***
Lapland Blå juustoa ja hillamarmeladia
***
“Kuningatarkakku” – Mustikkasorbeeta, vadelmavaahtoa ja valkosuklaa namelakaa
Aika: 26.3.2019 19:00
Paikka: Ravintola Ämmilä Levi (Rakkavaarantie 3, 99130 Sirkka)
Hinta: Menu juomineen 95 €/hlö
Ilmoittautumiset joko puhelimitse: 0166510500 tai sähköpostilla: sales@hulluporo.fi