Tule tutustumaan mainetta niittäneen Tommasin viineihin winemaker’s dinnerille! Kuuluisaa viinitaloa on meille esittelemässä itse winemaker, Giancarlo Tommasi.

Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.

Tilaisuudessa maistettavana seuraavat viinit:

Tommasi Perla

Tommasi Pinot Grigio Le Rosse

Tommasi Le Fornacci Lugana

Tommasi Amarone della Valpolicella Classico

Casisano Brunello di Montalcino

Tommasi Passito Bianco

Menu: 

Hiillostettua rautua, rapeaa fenkolia ja siianmätiä, tillimajoneesia ja mummonkurkkua

***

Poroa kolmella tapaa: Filettä, ragua ja kateenkorvaa. Persiljajuuri-pyrettä ja ankanmaksaa

***

Lapland Blå juustoa ja hillamarmeladia

***

“Kuningatarkakku” – Mustikkasorbeeta, vadelmavaahtoa ja valkosuklaa namelakaa

Aika: 26.3.2019 19:00

Paikka: Ravintola Ämmilä Levi (Rakkavaarantie 3, 99130 Sirkka)

Hinta: Menu juomineen 95 €/hlö

Ilmoittautumiset joko puhelimitse: 0166510500 tai sähköpostilla: sales@hulluporo.fi

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram