Lasissa

Pitkillä perinteillä on iso merkitys, kun puhutaan parhaan laadun ja kestävän kehityksen yhdistämisestä. Symington Family Estates on toiminut jo viiden sukupolven ajan Douron laaksossa tuottaen sekä palkittuja puna- ja valkoviinejä että maailmankuuluja portviinejä. Ekologista edelläkävijyyttä edustavan viinitalon tavoitteena on nollata...
Jatka lukemista
Pimenevien iltojen myötä herkutellaan juustoilla, leikkeleillä ja muilla italialaisilla herkuilla. Tarjoile antipasto italialaisittain mausteisen yrttisen vermutin kera, tai parita herkulliset juustot makean täyteläisen portviinin kanssa. Kysyimme ruokatoimittaja Mari Moilaselta, kuinka hän kokoaisi syksyisen antipastolautasen. Tässä Marin antipasto resepti: ”Herkullinen loppuvuoden...
Jatka lukemista
Illallisten alkumaljaksi sopii klassisen juhlava French 75 drinkki. Samppanjalla tai kuohuviinillä aateloitava drinkki valmistetaan Suomessa usein ginistä, mutta 1950-luvun versio pohjautuu hedelmäiseen konjakkiin. VSOP -konjakista, sitruunasta ja sokerista sekoitettavan drinkin pohjan voi hyvin valmistaa myös etukäteen kannuun jääkaappiin. Tarjoiluhetkellä tarvitsee...
Jatka lukemista
Vodkasta, sitruunamehusta ja sokerista ravistetun sourin silkkinen suutuntuma syntyy kananmunan valkuaisesta. Syys-talvisesongin vivahdetta vodka sour drinkki saa klementiinistä. Ainekset: 4 cl vodkaa 2 cl sitruunamehua 2 cl klementiinimehua 1 tippa bitteriä kananmunan valkuainen jäitä koristeeksi klementiininkuorta Ohjeet: Mittaa kaikki ainesosat...
Jatka lukemista
Negroni drinkki - tuo ikiklassikko! Negroni on suosikkijuoma niin after workillä kuin aperitiivina. Tee se näin: Ainekset: 1 osa giniä 1 osa katkeroa 1 osa Antica Formula Vermouth (Alkossa myös 1 l pullo) Jäitä Koristeeksi appelsiininkuorta Ohjeet: Mittaa kaikki ainekset...
Jatka lukemista