Lautasella

Uudessa Ranskalainen päivällinen -reseptisarjassamme huippukokki Teemu Laurell vie meidät solmimaan täydellistä viinin ja maittavan aterian liittoa. Tavoitteena ovat sopivan helpot ja herkulliset ruoat, joiden vierelle suosittelemme viiniä vanhan, ranskalaisen viinituottaja Calvet’in valikoimasta. Istutaan yhteisen pöydän ääreen ja kohotetaan nauttien malja...
Jatka lukemista
Näin valmistuu syksyn lämmittävin ja riistaisin peurapata à la Mari Moilanen: Kuori ja leikkaa sipulit lohkoiksi. Pese ja kuori porkkanat, leikkaa paloiksi. Kuori ja siivuta valkosipulinkynnet. Pese purjo ja siivuta valkoinen osa. Freesaa vihanneksia hetki voissa. Siirrä ne pataan. Leikkaa...
Jatka lukemista
Ruokatoimittaja Mari Moilasen porsaan ribsit ja murskekurkut maistuvat australialaisen Plan B Rieslingin kera! Ribsit: Poista ohut kalvo ribsien luupuolelta käsin repäisemällä. Sekoita kuivarubin aineet keskenään ja hiero rub ribsien pintaan molemmin puolin. Laita ribsit uunipellille leivinpaperin päälle, peitä foliolla ja...
Jatka lukemista
Jotain maukasta -blogistaan tunnettu Mari Moilanen vinkkaa kuinka grillatut jättikatkaravut valmistetaan! Kokeile reseptiä australialaisen Plan B! Sauvginon Blanc viinin kera, ah miten kesäistä! Sulata ravut. Valmista marinadi astiaan ja lisää ravut. Sekoita. Anna rapujen marinoitua noin puolen tunnin ajan. Sekoita...
Jatka lukemista