3 helppoa kesädrinkkiä – Nämä sinäkin osaat tehdä!

viini drinkki

Helppo viinidrinkki hakusessa?

Oletko sinäkin yksi meistä, jolle drinkkien teko tuntuu vaivalloiselta? Huoli pois, me Viinipostilla testattiin kolme helpompaakin helpompaa kesädrinkkiä, joilla et voi mennä vikaan!

Maistuisiko kenties raikastava punaviinispritzer? Vai halajaako makunystyräsi jotain makeampaa ja kevyempää kuten Hugo Spritziä? Ehkäpä oletkin sitruksisen maun ystävä ja haluaisit kokeilla roseeviiniin valmistettua Lemon Fushion -drinkkiä?

Alta löydät takuuvarmat ja helpot viinidrinkit!

Kurkkaa täältä vielä kesän helpoin mansikkadrinkki!

K-Ruoasta inspiraatiota piknikeväiden suunnittelluun!

Suositukset

Melko täyteläinen ja pehmeän mehukas punaviini Ranskasta. Viinissä on lisäksi makeaa mausteisuutta, mustikkaa ja paahteisuutta. Pehmeät tanniinit tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja kannattavat viiniä tasaiseen, hennon mansikkaiseenkin jälkivaikutelmaan. Monikäyttöinen ruokaviini vaikkapa noutopöytiin.

Raikas tuulahdus – Punaviinispritzer

”Kesän punaviini” -drinkki valmistuu alta aikayksikön!

Ainekset:

½ osaa Crafty Hedgehog Merlot punaviiniä + ½ osaa soodaa + Jäitä + Appelsiini, lime tai marjoja koristeeksi

Valmistus:

Kaada viini isoon kannuun. Lisää sooda ja sekoita hyvin. Lisää sitrusviipaleet tai marjat. Sekoita. Tarjoile drinkki jäiden kera.

Ranska
Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature

Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature

Luomukuohuvaa Espanjasta! Kuiva, mutta raikkaan hapokas Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature on oiva valinta kun pöytään katetaan kepeitä ruokia tai aikeissa on nostaa juhlamalja jos toinenkin!

Hitti drinkki – Hugo Spritz

Oletko jo testannut tätä hitiksi noussutta drinkkiä? Hugo spritz raikastaa kuumana kesäpäivänä!

Ainekset:

1 rkl seljankukkamehutiivistettä (esim. Ikea tai Belvoir Elderflower Cordial) + 1 dl Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature + 1 rkl kivennäisvettä + muutama jääpala + minttua

Valmistus:

Täytä pieni lasi jäillä. Valuta lasin pohjalle mehutiivistettä. Kaada päälle Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature ja kivennäisvesi. Sekoita varovasti. Koristele mintulla.

Vinkki! Jos pidät sitruksisemmasta mausta, voit halutessasi puristaa joukkoon limetin mehua.

Italia 11,98€
Domaine Montrose Pinknik Rosé

Domaine Montrose Pinknik Rosé

Yksinkertaisen hienostunut design tekee Rosé Pinknikin 1,5 litran hanapakkauksesta salonkikelpoisen seuralaisen. Suussa kuiva mutta runsaan hedelmäinen makumaailma toistaa tuoksun aromit. Kevyttä ja heleää olemusta kannattelevat miellyttävät ruusunmarjaiset hapot, ja jälkimaussa maistuu elämän helppous.

Sitruksinen roseedrinkki – Lemon Fushion

Kevyt, raikas, sitruksinen – täydellinen kuuman kesäpäivän viilentäjä! Vinkki! Ostaessasi Pinknik Rose hanapakkauksen saat tehtyä drinksusta isomman boolin!

Ainekset:

1-2 sitruunaviipaletta + 2 dl Pinknik roseeviiniä + Tonic-vettä (Fever-Tree tonic) + Jäitä

Valmistus:

Täytä lasi jäillä. Lisää lasiin Baluarte Rosado ja viimeistele tonic-vedellä. Koristele drinkki sitruunaviipaleella.

Ranska 23,99€