Karitsan paahtopaisti feta-minttutäytteellä & Plan B Shiraz

Karitsan paahtopaisti feta-minttutäytteellä & Plan B Shiraz

Tässä reseptissä perinteinen lammas ja kyytipoikana tarjoiltava minttu kokataan hauskalla uudella tavalla ja lopputuloksena onkin raikkaan yrttinen ja keväinen annos.

Maaliskuisessa K-Ruoka lehdessä (2024) vinkattiin tämän vuoden pääsiäiseksi hieman erilainen lammasresepti, nimittäin feta-minttutäytteinen karitsan paahtopaisti. Paahtopaistin kylkeen valmistuu raikas minttuchimichurri, joka muuten taatusti maistuukin mintulta!

K-Ruoan sivuilta löydät karitsan paahtopaisti feta-minttutäytteellä -reseptin

Kuvat: K-Ruoka

Suositukset

Plan B Shiraz

Plan B Shiraz

K-Ruoka lehden reseptin kylkeen suosittelimme tietenkin pääsiäisen lammasaterioille erinomaisesti sopivaa australialaista Plan B Shiraz punaviiniä. Lempeän hilloinen ja muhkean marjainen Shiraz taipuu kauniisti lampaan seuraan.

Australia 14,98€