Helmikuun nimikkoherkku on eittämättä kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runebergin nimeä kantava leivonnainen. Helmikuun 5. päivä vietetään Runebergin päivää. Mitä jos tänä vuonna nautiskelisit Runebergin tortun kera herkullista jälkiruokaviiniä tai olutta? Olemme valinneet sinulle kaksi juomavaihtoehtoa, jotka sopivat erinomaisesti Runebergin tortun kanssa – olut tai viini runebergin tortulle. Kurkkaa myös herkullisen Runebergintortun resepti täältä!

Graham's Late Bottled Vintage Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port

Graham’s Late Bottled Vintage Port ei ole syyttä niittänyt mainetta ja kunniaa kansainvälisissä kilpailuissa. Kyseessä on nimittäin loistotuote, joka hurmaa maun lisäksi hedelmäisellä tuoksullaan sekä syvällä rubiininpunaisella värillään.

Maku on makea, täyteläinen, lämmin, tumman kirsikkainen, luumuinen, kypsän viikunamainen ja mausteinen. Juustot, varsinkin stilton ja muut laadukkaat sinihomejuustot, sekä parmesaani suorastaan janoavat Graham’s Late Bottled Vintage Portin seuraan, samoin suklaa- ja marjajälkiruoat. Suosittelemme kokeilemaan Runebergin tortun kanssa, koska se vie makunautinnon aivan uudelle tasolle!

 

Tilaa tästä

Brunehaut Saint Martin Brune

Brunehaut Saint Martin Brune

Vuonna 1096 Saint Martinin munkit saivat luvan alkaa panna olutta luostarissaan. Tästä lähtien tämän upean luostaripanimon oluenvalmistusreseptit ovat olleet salaisia…

Olut on maultaan täyteläinen, miedosti humaloitu, pähkinäinen sekä mustatee-arominen. Mahonginruskea olut tuoksuu luumuiselta, kinuskiselta ja pehmeän makealta.

Parita olut runebergintortun kanssa tai jos mielesi tekee suolaista, on tämä olut loistava kumppani porsaan, pataruokien, lampaan ja riistan kanssa.

Tilaa tästä

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.