Millainen viini lampaalle sopii?
Perinteisen pääsiäisaterian kruununa syödään aromikkaita lammasruokia. Lammasviinin valinnassa suunnataan tuhteihin punaviineihin. Täyteläiset, tammikypsytetyt punaviinit ovat hyvä valinta.
Viiniä valittaessa huomioon tulisi ottaa lihan kypsyys ja valmistustapa. Toinen nauttii lampaan padan muodossa, kun taas toinen sisäfileenä, jolloin myös viini voi vaihdella aterian makujen mukaan. Esimerkiksi pitkään kypsytetty lammaspata kaipaa rinnalleen hyvää punaviiniä, josta löytyy marjaisuutta sekä täyteläisyyttä.
Helpota pääsiäisen kiireitä nappaamalla nämä Viinipostin suosikki lammasviinit!
Tämän pääsiäisen hitti on karitsatäytteiset munakoisot. Tätä lammasreseptiä sinun on testattava!
Pääsiäisen herkutellaan myös mämmillä. Valitse kyytipojaksi rusinaisen makea Sol de Málaga!
Inspiraatiota hakemassa? Kurkkaa K-Ruoan sivuille ja nappaa vinkit pääsiäispöytään!