Ohjeet
Himahella -blogin Tiina Rantasen herkullisen helpot kukkakaaliwingsit!
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Irrota kukkakaalista nuput. Halkaise isoimmat nuput.
- Sekoita leivitystaikinan kuivat ainekset keskenään kulhossa. Sekoita joukkoon valkoviini (tai vesi) hyvin vatkaten. Taikinan tulisi olla paksuhkoa, jotta se tarttuu hyvin kukkakaalin pintaan. Lisää tarvittaessa jauhoja tai vettä
- Dippaa kukkakaalilohkot yksitellen taikinassa niin, että leivitys ympäröi kukkakaalin. Kopauta ylimääräiset taikinat kulhon reunaan ja aseta palat leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
- Kypsennä kukkakaalipaloja uunissa 20 minuuttia, käännä palat puolessa välissä paistoa.
- Valmista sillä välin wingseille BBQ-kastike. Pane grilli- ja sriracha-kastike kattilaan, lisää rasva. Kuumenna seosta, kunnes kasva sulaa ja antaa kiiltoa kastikkeeseen.
- Ota kukkakaaliwingsit uunista ja dippaa jokainen vuorollaan BBQ-kastikkeessa. Kypsennä wingsejä vielä 10 minuuttia, jotta saat niihin kauniin paistopinnan.
- Ripottele kypsille wingseille silputtua, tuoretta korianteria. Tarjoa kuumina.