Poikkeustilanteesta huolimatta herkuttelun ei tarvitse loppua! Kokosimme Viinipostin tiimin kanssa Helsingistä, Tampereelta, Jyväskylästä, Imatralta ja Kotkasta lemppari take away ravintolat, joita haluamme sinunkin kokeilevan!

Millaista ruokaa tuli valittua? Viinipostin Syö & Juo -osiossa viinisuositukset erilaisille ruoille!

Helsinki: Locanda Scappi

Viinipostin lemppari italialainen ravintola Helsingissä tarjoaa myös koko menunsa take awayna! Locanda Scappi tarjoaa niin lounaansa kuin A la Carte listansa take away annoksina. A la Carte listan annoksista saa vieläpä -15 %! 

Tutustu Locanda Scappin Take Away annoksiin!

Tampere: Periscope

Ravintola Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa.

Vallitsevan poikkeustilan aikana Periscope tarjoaa ”karanteenibokseja” asiakkaidensa iloksi. Tilausohjeet löytyvät alla olevan linkin takaa! (Tiedustelut myös numeroon 045 354 3636)

Tutustu Periscopen Take Away annoksiin! 

Tampere: Ravintola Liv

Pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola Liv tarjoaa myös ruokaansa take awayna. Niin lounasta kuin illallista tarjoava Liv on kokeilemisen arvoinen elämys!

Ruokia pääset ostamaan ja tutkimaan Ravintola Livin verkkokaupan “Viikon ruoka” – kohdan alta.

Jyväskylä: Figaro

Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Erikoisuutena ravintolasta löytyy dry age -lihakaappi, jossa raakakypsytetään erilaisia laatulihoja.

Sulkuaikana Figaro valmistaa tilauksesta take away annoksia noudettavaksi. Take away tuotteet ovat ostettavissa verkkokaupasta, jonne ne päivitetään aina alkuviikosta.  https://lahjakortti.figaro.fi/ Kaikki annokset ovat suunniteltu/valmistettu niin, että tarvitsevat pienen loppukypsennyksen/ lämmityksen. Tarkemmat ohjeet vielä noudon yhteydessä.

Noutoajat olemme rajanneet perjantaihin klo 15-18 ja lauantaihin klo 13-16.

Tutustu Figaron Take Away annoksiin! 

Imatra: Ravintola Buttenhoff

Ravintola Buttenhoff on romanttinen ja tunnelmallinen erinomaisen ruoan ja palvelun viiniravintola ”á la francaise Bistro” Imatran ydinkeskustassa, Koskenpartaalla. Yrityksemme on palvellut niin imatralaisia kuin vieraspaikkakuntalaisia jo vuodesta 1936.

Vallitsevan poikkeustilan aikana Buttenhof tuo ruokaa myös kotiinkuljetettuna perjantaisin ja lauantaisin Imatran alueella! (toimitus min. 2 annosta, kuljetus 5,-). Alkusalaatti ja leipä kuuluvat hintaan. Varatut annokset voi noutaa myös itse. Ruokatilaukset puh. 044 207 6221 tai ravintola@buttenhoff.fi

Tutustu Buttenhofin Take Away annoksiin! 

Imatra: Karelian Gourmet

”Hyvä lounas on mielestämme valmistettu taidolla ensiluokkaisista raaka-aineista. Se on monipuolinen ja vaihteleva, mutkaton ja maistuva. Juuri tällaista ruokaa tarjoilemme Karelian Gourmetin lounasravintolassa Ravintola Voimassa. Tyylikkäästi, mutta ei liikaa hienostellen. Parempaa kotiruokaa hyvässä seurassa – sitä se on!” -Karelia Gourmet

Karelian Gourmet tarjoaa lounaan kotiin kuljetettuna 3€/tilaus! Annokset voi myös noutaa mukaan take away -tyyliin. Tilaa ruoka töihin, etätöihin, kotiin, koululaisille, eristykseen… Karelia Gourmet palvelee Imatran kaupunkialueella.

Tilaa soittamalla p. 040 088 6159

Tutustu Karelia Gourmet’n Take Away annoksiin! 

Kotka: Kotkan Klubi

Kotkan Klubi on suosittu lounas- ja à la carte -ravintola, joka sijaitsee upeassa vuonna 1927 valmistuneessa klubikiinteistössä.

Vallitsevan koronan tilanteen vuoksi Kotkan klubi kuljettaa lounaat veloituksetta. Tilaukset sähköpostilla (info@kotkanklubi.com) edellisenä päivänä. Saman päivän tilaukset puhelimitse numeroon 044 751 2786.

Tutustu Kotkan Klubin Take Away annoksiin! 

Julkaistu 5/2020

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram