Maaliskuussa matkataan Alsaceen!

Alsacen alue Ranskan ja Saksan rajamailla tunnetaan erityisesti upean mineraalisista valkoviineistään. Se on myös Ranskan aurinkoisimpia alueita. Suunnataan siis tällä kertaa sinne!

Keskellä Alsacen viinitietä on pieni idyllinen Bergheimin kylä, jossa Gustave Lorentzin perhe on valmistanut viiniä jo lähes 200 vuoden ajan.

Lähde mukaan virtuaalimatkalle, tutustutaan Alsaceen ja Gustave Lorentzin viineihin talon vientipäällikkö Pascal Schielén johdolla keskiviikkona 3.3.2021 klo 18-19.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa, mukaan matkalle otamme max 30 hlö.

Ilmoittaudu alle olevan osallistumislinkin kautta ja lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja tapahtumasta voitte kysellä osoitteesta: posti@viiniposti.fi

Maistamme kolme eri Alsacen valkoviiniä, jotka edustavat hyvin aluetta: arkiviini Sylvanerin, meren herkuille räätälöidyn Pinot Blancin ja kruunun jalokiven, Grand Cru Rieslingin.

Voit hankkia itsellesi joko kaikki tai vain jonkun:

Sylvaner

L’Ami des Crustacés 

Riesling Grand Cru Kanzlerberg 

Viinejä ei joka Alkosta löydy, joten suosittelemme tilaamaan ne etukäteen lähimpään Alkoosi. Alkon sivujen tuotetieto-osiosta voit tutkia myös myymäläsaatavuutta.

Ja koska viinin siemailussa voi tulla nälkä, voimme suositella tastingin kylkeen Alsacen tapaan mm. juustopiirasta (flammkuchen/tarte flambée, jonka voit toki avotulen sijaan valmistaa uunissa) tai vaikka savulohileipiä.

Nähdään pian!

Mitä: Gustave Lorentz virtuaalitasting

Milloin: 3.3.2021 18-19

Missä: Omassa kodissa, Zoom-yhteydellä (tarvitset siis vain tietokoneen tai puhelimen, jolla pääset etäyhteyteen mukaan)

Hinta: 0 € (jep, ei maksa mitään 😊)

(Ja koska kuitenkin mietit – kameraa ei ole pakko pitää päällä, joskin olisi mukavaa nähdä teitä taas 😊)

Tutustu jo etukäteen Gustave Lorentziin, joka viljelee viiniä jo seitsemännessä polvessa!

TILAISUUS ON TÄYNNÄ! Kiitos kaikille tilaisuudesta kiinnostuneille. Avaamme ilmoittautumisen uudestaan ja ilmoitamme siitä uutiskirjeellä tai sosiaalisessa mediassa, jos paikkoja vapautuu.

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram