Heinäkuussa monet meistä kirmaavat lomalaitumille. On aika vaihtaa vapaalle kesäinen juoma kädessä ja nauttia elämästä, kesän lämmöstä ja herkullisista kesän antimista.

Kaipaatko vinkkejä ja reseptejä kesäisten juomien valintaan? Kesäjuomat virvoittavat, mutta nostavat myös lomatunnelman kattoon! Valitse alta sinun lemppari kesäjuoma ja nauti lomastasi täysin siemauksin!

Ihanaa lomaa kaikille viinipostilaisille!

Valitsimme myös parhaat alle 15 €:n kesäviinit, jotka hurmaavat sinut maullaan, mutta pitävät kukkaron nyörit sopivan tiukkana!

Mari Moilasen Jotain Maukasta -blogissa on herkullisen lämpimän tomaatti-mozzarellasalaatin ohje. Kruunaa kesäinen illallinen sillä!

Canella Bellini

Canella Bellini

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Bellini on kesän paras juoma! Maku on aito ja raikas, puhtaan hedelmäinen ja kevyesti kupliva. Aavistus vadelmaa antaa Bellinille sen kauniin värin. Sopii niin nautiskeluun kuin brunsseille, pienten suolaisten ja miksei makeittenkin naposteltavien siivittäjäksi. Loma voi alkaa!

Italia

3,98 €/0.2l

Alkon verkkokauppa

Pulpoloco Sangria

Pulpoloco Sangría

Kesä, aurinko, ystävät ja Sangria…

Pulpoloco Sangría yhdistää espanjaisen punaviinin, auringon alla kypsyneet hedelmät ja ripauksen kanelia pakkauksessa, joka on paitsi ekologinen ja kevyesti kuljetettava, myös suoraan juotavissa!

Kevyt viinijuoma sisältää 5,5% alkoholia ja sopii 2,5 dl:n koossa erinomaisesti kesän ulkojuhliin. Tarkoin varjeltu resepti on juuri oikealla tavalla hedelmäinen mutta raikas!

Espanja

2,60 €/0,25l

Alkon verkkokauppa

Black Tower Ice Medium Dry

Black Tower Ice Medium Dry

Black Tower ICE on tämän kesän todellinen hittijuoma, joka sopii myös vegaaneille!

Kyseessä ei ole mikään perinteinen luomukuohuviini, sillä raikas Black Tower ICE nautitaan tyylikkäästi jäiden kera ja se takaa raikkaan kesätunnelman säällä kuin säällä! Tässä kepeässä viinissä on mukavasti makeutta sekä hedelmäisyyttä. Se on mitä mainioin seurusteluviini valoisiin kesäiltoihin. Tarjoile Black Tower ICE joko suuressa viinilasissa jääpalojen kera tai loihdi siitä maistuvat kesädrinkit isommallekin seurueelle. Testaa kesän viilein drinkkiresepti täältä!

Saksa

9,58 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram