Kesän 2019 paras hanaviini löytyy Viinipostilta!

Kesällä reissataan mökille, veneillään ja vietetään aikaa laiturinnokassa. Tilanteeseen kuin tilanteeseen, hanapakkaukset sopivat loistavasti! Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa!

Miten valita oikeanlainen grilliviini? Viiniposti vinkkaa grilliviinien valinnassa!

Kuinka paljon viiniä tulisi varata juhliin tai illanistujaisiin? Paljonko eri kokoisista pulloista riittää? Viiniposti kokosi yleisimmät pullokoot ja kuinka monta annosta näistä riitää!

Kendermanns Grauburgunder sopii niin kalalle kuin kasviruoille

Juhliin: Kendermanns Grauburgunder Dry

Mukavan kevyt seurusteluviini, joka sopii hyvin myös keveille kasvis- ja kalaruoille kestäen samalla hieman mausteisuutta. Pakkauskoko on oivallinen monikäyttöiselle viinille, joka sopii vaikkapa kesäiseen tarjoilupöytään suurellekin joukolle.

Saksa

34,98/3.0l

Alkon verkkokauppa

 

Black Tower Riesling Gewürztraminer

Salaateille: Black Tower Riesling Gewürztraminer

Kesän salaateille puhdaspiirteinen ja pirtsakka valkoviini, josta voi erottaa persikan, omenan ja päärynän aromeja. Tämä puolikuiva viini sopii erinomaisesti kesäisten ruokien kanssa.

Saksa

35,99 €/3.0l

Alkon verkkokauppa

 

El Gran Botanico

Piknikille: El Gran Botanico

Keskitäyteläinen ja pehmeä luomupunaviini Espanjasta. Erittäin hedelmäinen ja nuorekas viini, josta voi aistia mustikkaa, karhunvatukkaa ja yrttejä. Tämä ”all around” viini sopii monelle kesän herkulle.

LUOMU

Espanja

33,49 €

Alkon verkkokauppa

 

Smart Dog

Grilliruoille: Smart Dog Syrah Trincadeira

Keskitäyteläinen ja aromikas viini, jossa hyvä hedelmäisyys ja hivenen lakritsaa. Pehmeätanniinisena viini sopii hyvin grillilihoille.

Portugali

33,99 €/3.0l

Alkon verkkokauppa

Tommasi Graticcio

Liharuoille: Tommasi Graticcio Appasionato

Valpolicellan perinteisistä rypäleistä osa on kuivattu amaronen esimerkin mukaisesti. Runsaan kirsikkainen viini on pehmeä ja intensiivinen, minkä vuoksi se onkin omiaan selkeänmakuisten liharuokien ja juustojen kanssa. Keskitanniininen ja miellyttävän hilloinen kokonaisuus ei kuitenkaan välttämättä tarvitse ruokaa

Italia

36,98 €

Alkon verkkokauppa

 

Tommasi Valpolicella

Illanistujaisiin: Tommasi Valpolicella

Valpolicellat ovat mainioita yleisviinejä, joita kannattaa pitää kaapissa vaikkapa yllättävien vieraiden varalta. Sitä on helppo yhdistää monen tyyppiseen ruokaan, oli suunnitelmissa sitten pastaa, pizzaa, pikkusuolaisia tai juustoja. Tämän lisäksi hanapakkauksesta vielä riittää monelle!

Italia

39,98 €/3.0l

Alkon verkkokauppa

 

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram