Blanc Pescador

Blanc Pescador

Blanc Pescador on valmistajansa sanoin “ikoninen osa välimerellistä ruokavaliota” – loisto pari siis simpukoille!

Tämä pirskahtelevan raikas valkoviini on helppo yhdistää mihin tahansa hyvään hetkeen; se ei vaadi ruokaa oheensa, mutta mukautuu hyvin salaattien, sushin, valkoisen kalan, merenelävien ja mausteisen ruoan seuraksi.

Espanja

8,99 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Plaimont Sauvignon

Plaimont Sauvignon

Viini voitti pronssia Vuoden Viinit 2018 kilpailuissa eikä ihme: kyseessä on puhdas, tasapainoinen ja tyypillinen sauvingon blanc erinomaisessa hinta-laatusuhteessa!

Vaalean vihertävänkeltainen viini tuoksuu Sauvignon Blancille ominaisesti runsaan yrttiselle. Herukanlehtien lisäksi siitä voi aistia kevään ruohoa, nuorta raparperia, vihreää omenaa ja sitruunaa. Suussa kuiva mutta runsas ja suunmyötäinen: runsasta hapokkuutta pyöristää aavistus jäännössokeria, ja hedelmäisyys on verrattain kypsää pohjoisempiin lajitovereihinsa verrattuna. Oivallinen kumppani kevyille kala- ja kasvisruoille, erityisesti yrttilisukkeiden kera.

Ranska

9,50 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Monikäyttöinen valkoviini Valpolicellan sydämestä!

Kalpean kuun värinen viini tuoksuu lajikkeelleen tyypillisesti trooppisilta hedelmiltä. Se on hyvin puhdas, kuiva, keskihapokas ja keskitäyteläinen jättäen suuhun sitruunan ja persikan aromeja sekä hieman mausteisuutta. Parita viini simpukoiden lisäksi muun muassa kevyiden alkupalojen tai herkän kalan kanssa. Mainio myös juhlien seurusteluun!

Italia

12,98 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram